Pizza Hut si Golin au inventat scrollnita, gadget-ul care pastreaza pizza calda atunci cand dai scroll

Pizza Hut si Golin au inventat scrollnita, gadget-ul care pastreaza pizza calda atunci cand dai scroll

Pentru a descuraja utilizarea telefoanelor mobile in timpul meselor, Pizza Hut si Golin au inventat scrollnita, un dispozitiv inovator ce are rolul de a mentine pizza calda, prin energia acumulata din miscarea de scroll pe un ecran tactil.

Astfel, in loc sa se concentreze asupra smartphone-urilor, clientii sunt ajutati sa dea scroll doar „cu folos”, in timp ce intretin conversatiile cu prietenii.

 

"Mancarea a devenit prea functionala, uitam tot mai mult sa ne bucuram de simplitatea meselor in oras. Iar dependenta de mobil este una dintre cauze. Partenerul nostru Golin ne-a ajutat sa introducem aceasta inventie care trateaza cu umor dependenta de mobil – poti da in continuare scroll cat esti la masa, dar nu pentru a verifica noutatile pe telefon, ci pentru a-ti mentine pizza calda, in timp ce te bucuri de conversatie si de momentele cu prietenii", a declarat Monica Eftimie (Chief Marketing Officer Pizza Hut).

 

"In contextul in care smartphone-ul a devenit aproape o extensie a noastra, scroll-ul pe ecranul acestuia a ajuns un reflex. De aceea, ne-am propus sa gasim o solutie pentru a valorifica acest gest si pentru a-i oferi o noua semnificatie care nu doar ca ne ajuta sa ne bucuram si mai mult de pizza, ci ne stimuleaza sa socializam cu celelalte persoane de la masa. Nota de umor inmagazinata in acest concept este intarita de numele dispozitivului – scrollnita, o adaptare neaosa a acestei activitati de care sunt dependenti atat de multi utilizatori de smartphone-uri", a adaugat Irina Roncea (Director Golin). 


Irina Roncea (Director Golin)

 

Scrollnita este formata din doua componente: plita, pe care se va aseza pizza, si dispozitivul de scrollat cu ecran tactil si un sistem electronic incorporat, ce permite plitei sa se incalzeasca pe masura ce utilizatorul scrolleaza. Prin repetarea miscarii, plita se poate incalzi pana la o temperatura de peste 60 de grade Celsius. Modul de functionare al scrollnitei este descris detaliat in videoclipul de prezentare.

 

Prototipul scrollnitei este disponibil in restaurantul Pizza Hut Dorobanti din Bucuresti, iar cei care accepta provocarea Pizza Hut il pot comanda la masa, alaturi de pizza.

 

Echipele participante

Din partea Pizza Hut, Monica Eftimie (Chief Marketing Officer), Cristina Porumbel (Senior Brand Manager), Ana Cucuta (Brand Manager) si Claudia Porojan (PR Manager) s-au implicat in acest proiect.

Echipa Golin a fost formata din Irina Roncea – Director, Corporate Division, Alina Stefan – Manager, Corporate Division, Georgiana Stan – Senior Events Associate, Florentina Grosu – Media Associate, Raluca Duta – Chief of Bridge, Catalina Soare - Digital Manager, Gabriela Bumb – Junior Digital Associate, iar din echipa de creatie au facut parte Valentin Lica – Senior Copywriter MullenLowe si Robert Soparlache – Senior Art Director MullenLowe.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related