Ia-ti o Vacanta Culturala cu Staropramen si V8 Interactive

Ia-ti o Vacanta Culturala cu Staropramen si V8 Interactive

Intre 8 si 14 august, se intampla Anonimul 13, adica a 13-a editie a Festivalului International de Film Independent Anonimul. Un festival fara pereche, tocmai pentru ca are loc intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania, Sfantu Gheorghe, Delta Dunarii, unde Dunarea intalneste Marea Neagra.

Un loc cu apa cat cuprinde, flora si fauna bogate, un soundtrack natural incredibil, un cer plin de stele, cu nisip fin, drumuri neasfaltate, putine magazine mici, dar cu de toate, aproape nicio masina, barci, Trocarici, peste. Si un program incarcat de filme bune, bune, completat de cateva performance-uri muzicale.

Pe scurt, liniste, soare si cultura, pentru toata lumea de acolo – cinefili si film makers.

Pentru motivele de mai sus, plus altele cel putin la fel de bune, pe care te lasam sa le descoperi singur, acolo, Staropramen este sponsor al Anonimul 13.

 

Asta inseamna ca vei avea parte de bere ceheasca la rece, in patru sortimente diferite, pe intreaga durata a festivalului, de care te vei putea bucura intr-un decor special creat pentru Anonimul, care isi propune sa aduca cat mai mult din universul platformei Oameni & Gusturi in micul colt de rai adjudecat de festival.

De luni pana vineri, platforma de continut cultural a Staropramen va transmite live de la Anonimul 13, prin corespondentul sau de la fata locului, omul de radio si jurnalistul de film George Mihalcea. Il poti auzi pe Radio Guerrilla, zilnic, in cadrul matinalului, in intervalul 8-9 am, si seara, in cadrul Guerilla Logout, in intervalul 6-7 pm. 

Intreg evenimentul va fi documentat foto si video de fotograful Dragos Asaftei, care, impreuna cu George Mihalcea, va realiza pentru oamenisigusturi.ro si o serie de videointerviuri cu actori si regizori prezenti la festival.

Mai multe despre Anonimul 13, poti citi aici si pe Facebook, folosind hashtag-urile #Anonimul13 si #OamenisiGusturi.

Sperand ca te-am convins ca merita sa faci o pauza si sa te bucuri de o vacanta culturala in Delta Dunarii, te salutam din Sfantu Gheorghe, atasand acest Polaroid, realizat la photo corner-ul Staropramen din cadrul festivalului.

 

Au transmis de la Anonimul 13:

Echipa V8 Interactive
Corina Angearu – Client Service Director
Iulia Bivolaru – Account Executive
Ana Maria Dutu – Copywriter
Vlad Tataru – Copywriter
Tiberius Simion – Art Director
Adrian Stefanescu - Social Media Manager
Andrei Cucoanes – Creative Director
Oana Nastase – Head of Copy

Echipa Staropramen
Teodora Agafitei – Brand Manager Staropramen
Ioana Albu – Digital Manager
Adina Tanase – Junior Brand Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related