[Un brand pentru Bucuresti] Ana Rinderu: Am avut mereu o imagine despre Bucuresti. Pana cand am ajuns sa traiesc aici

[Un brand pentru Bucuresti] Ana Rinderu: Am avut mereu o imagine despre Bucuresti. Pana cand am ajuns sa traiesc aici

Aur si mizerie. Acesta este sloganul Bucurestiului pe care Ana Rinderu, Senior Copy Heist Industries, l-ar vedea scris pe un tricou. Ana a inceput sa descopere orasul acum zece ani. Imaginea clara pe care o avea despre Bucuresti, inainte de a locui aici, s-a transformat intr-un caleidoscop trait. 

Ar vinde orasul tinerilor. Celor care prefera AirBnb-ul si couchsurfing-ul hotelurilor. Ar merge pe ideea turismului prin ochii localnicilor.

Privit asa, prin oamenii care locuiesc in el, Bucurestiul ar putea sa fie un produs mult mai atractiv.

 

Ca initiativa, mi se pare tare sa lasi Bucurestiul sa fie definit de oamenii care locuiesc in el. Si chiar daca e o cioaca la mijloc, rau tot nu e. In cel mai rau caz, avem un conversation starter despre Bucuresti, intr-un moment in care cred ca e bine sa avem discutia asta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Heist Industries

Fondata in 2012, Heist Industries este singura agentie specializata in community marketing, un nou model de comunicare, bazat pe continut, povesti reale, personalitati si relevanta, folosind cele mai noi canale si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related