Geometry Global devine partenerul de comunicare Metro România pentru următorii 3 ani

Geometry Global devine partenerul de comunicare Metro România pentru următorii 3 ani

Geometry Global și METRO România au încheiat un parteneriat strategic, pentru următorii 3 ani, în baza căruia Geometry va coordona serviciile de comunicare integrată pentru companie la nivel local. Agenția a preluat acest rol în urma câștigării unui proces complex de licitație, adresând brief-ul METRO cu cea mai potrivită abordare strategică și creativă.

În calitate de partener de comunicare METRO România, Geometry Global preia atribuții legate de account management și consultanță strategică, creație și comunicare integrată. În cadrul licitației au mai fost implicate și alte două agenții din România.

"Suntem mândri să ne extindem portofoliul de clienți și să aducem în echipa noastră o nouă provocare profesională - METRO fiind una dintre cele mai mari și mai importante companii de retail internațional. Brief-ul pe care l-am primit în pitch a fost unul complex, care ne-a solicitat spiritul creativ, gândirea strategică și în rezolvarea căruia ne-am implicat cu dedicare, dovedind că înțelegem foarte bine această industrie", declară Mircea Pascu (Managing Director, Geometry Global).

"Ne-am dorit un partener strategic care să înțeleagă atât industria cât și viziunea noastră și să ne ajute în comunicarea transparentă a acțiunilor de sprijinire a afacerilor independente din România. Ne bucurăm că l-am găsit în echipa Geometry Global. Astăzi activăm pe o piață dinamică, unde diferențierea înseamnă pasiune și grijă pentru client. Un astfel de mediu are nevoie de răspuns în timp real și inovații care depășesc sfera marketingului tradițional, oferind o experiență frumoasă și ușoară tuturor celor care trec pragul magazinelor METRO", declară Marina Zara (Marketing Driver, METRO România).

 

Echipele participante:

Echipa METRO România:
Roland Ruffing – CEO, Membru al Consiliului de Administratie
Violeta Luca – Retail Director, Membru al Consiliului de Administratie
Matthias Dutschmann – Ofer Management Director, Membru al Consiliului de Administratie
Marina Zara - Marketing Driver
Ionelia Diaconu – Brand Communications Manager
Andreea Diaconu – Digital Marketing Manager

Echipa Geometry Global:
Mircea Pascu – Managing Director
Simona Costea – Client Service Director
Adriana Staicu – Account Director
Cristian Misu – Retail Communication Manager
Cristina Ungureanu – Head of Strategy
Alex Petrescu – Creative Strategist
Andreea Apostoliu – Junior Planner
Mihai Fetcu – Creative Director
Stefan Vasilachi – Group Creative Director
Bogdan Costin – Senior Copywriter

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

SectiuneBranded


Related