“United We Click”, WebDigital împreună cu alte 8 agenții Google Premier Partner din regiunea CEE au fondat BlueAlliance

“United We Click”, WebDigital împreună cu alte 8 agenții Google Premier Partner din regiunea CEE au fondat BlueAlliance

Nouă agenții partenere Google Premier din Europa Centrală și Europa de Est înființează BlueAlliance. Agențiile partenere Google Premier din Europa Centrală și Europa de Est, specializate în digital marketing, au semnat un acord privind cooperare internațională în regiune.

Acordul BlueAlliance reprezintă o platformă de co-operare internațională alcătuită din opt țări din Europa și anume: Croația, Cehia, Ungaria, Lituania, Polonia, România, Slovacia și Ucraina.

 

"Consider că numai agențiile locale - lideri în domeniu, dețin cea mai bună pregătire în legătură cu nevoile pieței la nivel local. Trecând peste aspectul lingvistic, aceste agenții au adunat cunoștințe despre deprinderile și unicitatea tiparelor utilizatorilor de Internet cu precădere în țara din care fac parte și susțin activitățile acestora prin intermediul afacerilor locale.", explică Ionut Munteanu, Managing Partner & Trainer WebDigital.

 

Fondatorii BlueAlliance își doresc expansiunea activității profesionale în afara granițelor, oferind astfel servicii de calitate testate, clienților de pe piața Europei Centrale și a Europei de Est. Ideea principală a acestui acord este aceea de a fi membru al unui parteneriat multicultural care pune accentul pe schimb de experiență și cunoștințe privind piețele locale și deprinderile consumatorilor.

 

"BlueAlliance, contrar altor acorduri globale cu caracter similar, garantează agențiilor partenere independența și dreptul de a utiliza propria identitate în lucrul cu clienții. Din punct de vedere calitativ introducem astfel transparență în relațiile de afaceri și accentuează caracterul parteneriatului pe care îl prețuim.", subliniază Ionut Munteanu, Managing Partner & Trainer WebDigital.

 

Prima inițiativă către acest acord a avut loc în anul 2016 și a condus la fundația acestui parteneriat care unește agenții cu valori similare, misiuni și specializări asemănătoare.

 

"Mă bucură faptul că inițiativa a fost primită cu entuziasm din partea altor agenții partenere Google Premier. Înseamnă că împreună vom deschide ușile pentru clienții noștri pe piața internațională, extinzând domeniul de activitate.", adaugă Mihai Alexandru Andrei, Manager of Operations & Partner WebDigital.

 

Toate cele 9 agenții sunt agenții independente, parteneri Premier Google, recunoscuți la evenimente și competiții atât locale cât și internationale, cu experiență în domeniu și cu o competență ridicată în digital marketing.

Toate agențiile care au semnat acest acord sunt alcătuite din profesioniști recunoscuți la nivel local, în aceleași domenii precum WebDigital: Digital Analytics, Paid Search și PPC Marketing, dar și alte arii de expertiză precum SEO, Social Media și Conversion Rate Optimization.

 

În prezent BlueAlliance este alcătuită din nouă membri:

  • Aweb (Ucraina),
  • Bluerank (Polonia),
  • WebDigital (Romania).
  • Effectix (Cehia),
  • eStrategai (Lituania),
  • Growww Digital (Ungaria),
  • INTREN (Ungaria),
  • KG Media (Croatia),
  • Pizza SEO (Slovacia),

 

BlueAlliance a fost creată pentru a ajuta clienții agențiilor să își îndeplinească obiectivele împreună cu progresul și expansiunea pe piața Europei Centrale și a Europei de Est, folosindu-se de cunostinte specifice fiecarei tari.

Acordul ce a stat la baza formării parteneriatului BlueAlliance a fost semnat în timpul workshop-ului de schimb de experiență și cunoștințe ce a avut loc la sediul Bluerank din Polonia, la sfârșitul lunii august 2017.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related