Reefkig Budgets, solutia de monitorizare a bugetelor de promovare pe Google, Facebook, Instagram si YouTube

Reefkig Budgets, solutia de monitorizare a bugetelor de promovare pe Google, Facebook, Instagram si YouTube

Ionut Radu Munteanu a investit in start-up-ul de tehnologie Reefkig, care face accesibila tuturor o solutie folosita de agentiile de digital marketing si performance marketing de top pentru monitorizarea investitiilor in promovarea online.

Atat pentru clienti, cat si pentru agentii, monitorizarea bugetelor de promovare online este o sursa de frustrare.
Prea mult intr-un loc sau prea putin in altul, bugetul nu ajunge acolo unde trebuie si este verificat de mai multi specialisti in paralel, in loc sa se concentreze pe ce e imporant: optimizarea promovarii, comunicarea eficienta. 

Reefkig Budgets vine in intampinarea unor astfel de nevoi cu o metoda de a monitoriza eficient bugetul de promovare.
Solutiile Reefkig fac accesibile tuturor serviciile folosite de specialisti de performance marketing de top pentru controlul si verificarea investitiilor in promovarea online.

"Primul bastion in monitorizarea bugetului de media il reprezinta monitorizarea consumului.
Abaterile la nivel de consum ofera primele semne de derapaj in performanta bugetului de media, implicit in bugetului de marketing si in bugetul afacerii, care are impact direct in rezultatele financiare.

Platind cativa euro pe luna pentru fiecare cont de campanie supravegheat, poti salva sute de euro ratati sau cheltuiti in plus precum si obrazul tau de advertiser. Totul cu scopul de a monitoriza eficient bugetul de promovare si a te putea axa apoi pe ce conteaza mai mult, si anume: eficientizarea si optimizarea promovarii, comunicarea si munca eficienta in echipa.", explica Ionut Radu Munteanu, Fondator Reefkig.

 

Reefkig Budgets ofera servicii dedicate in functie de nevoile specifice ale tipurilor de utilizatori: de la proprietari de magazine online, freelanceri, client service sau manageri de agentii digitale.  

Magazine online
Varianta pentru magazine online si conturi individuale poate fi accesibila pentru testare gratuit timp de 6 luni.
Dupa plata primei luni, poti beneficia de celelalte 6 luni gratuit. Dupa aceste 6 luni gratuite, beneficiarul va putea decide sa plateasca lunar 9 euro / luna.
Pentru o perioada limitata, solutia pentru conturi individuale poate fi achizitionata cu 349 euro (o singura plata) pentru acces pe viata pentru toti cei care vor decide sa foloseasca in continuare solutia. 

Freelanceri
Varianta pentru Freelancer are o optiune de plata inedita. Poti alege sa platesti cat vrei, in functie de cat aport a adus solutia pentru tine, oricat intre 29 euro / luna si 99 euro / luna (minim 29 euro / luna) 

Specialisti media
Pentru Client Service, Account Manager sau Manager de agentii de media digitale, Reefkig Budgets are o varianta pentru agentii poate fi accesata simultan de pana la 10 utilizatori si pot fi urmariti pana la 50 de clienti a caror bugete sunt in grija agentiei. Cand e nevoie de mai multi utilizatori sau mai multi clienti, acestia pot fi adaugati.

Solutia pentru agentii poate fi accesibila acum spre testare cu optiunea “30 de zile iti dam banii inapoi” si cu oferta speciala pentru primele 3 luni de utilizare. 

 

Fiecare dintre cele trei pachete, pentru magazine online, freelanceri sau agentii, ofera in plus urmatoarele servicii:

+ access la webinarii de sprijin cu intrebari si raspunsuri la probleme reale
+ un curs bine structurat care te ajuta sa intelegi de ce ai nevoie ca sa beneficiezi la maxim de informatiile din Reefkig Budgets
+ modul suplimentare de curs pentru agentii si account manageri (despre analiza efortului la implantare) 
+ tutoriale video despre cum sa faci monitorizarea 
+ asistenta la setup-ul initial  

Solutia integrala Reefkig a fost gandita pentru a veni in ajutorul agentiilor digitale in principal, insa a demonstrat ca poate rezolva si provocari ale companiilor mici si medii care au nevoie de organizare in activitatea desfasurata.

Licentiat in psihologie si sociologie, cu experienta 15 ani experienta in marketing, atat din perspectiva agentiei, cat si a clientului, Ionut Radu Munteanu este fondatorul agentiei centrata pe performanta, WebDigital, agentie premiata la nivel international, membra IAB si membra in CEEDA, alianta a agentiilor independente din Europa Centrala si de Est. Ionut este si initiatorul proiectului #welovemondays unde echipa de specialisti WebDigital incepand cu 2015 au renuntat la ziua de luni si au lucrat 4 zile pe saptamana.

Curiozitatea lui, privind comportamentul uman, combinata cu cu rezultatele pe care le ofera un Digital Marketing eficient, sta la baza tuturor proiectelor pe care le realizeaza.

Asa a gandit si solutiile Reefkig: un ecosistem software care ajuta companiile furnizoare de servicii sa-si gestioneze resursele, de la potentiali clienti, la clienti, de la bani la timp si sarcini la bugetele de media. 

 

Solutiile Reefkig sunt in 3 zone distincte: 

Reefkig Budgets: unde te asiguri ca nu ai supraconsum sau subconsum la bugetele tale pentru marketing.

Reefkig CRM: unde poti urmari ce se intampla cu clientii in toate stadiile lor si se poate gestiona bugetul de cheltuieli si planul de incasari.

Reefkig Tasks: care ajuta la mentinerea concentrarii pe cele mai importante task-uri fara a le neglija pe restul.

Lansarea oficiala a solutiei a fost programata progresiv din 2020 pana in 2021.
Accesul la aplicatiile Reefkig CRM si Reefkig Tasks nu este inca public si se realizeaza doar pe baza de invitatie.

Aplicatia a fost nominalizata la categoria Global Search Technology of the Year 2020. Aplicatia este disponibila in 3 limbi: engleza, franceza si romana. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related