PGM! și L2 au câștigat pitch-ul Mercedes-Benz Financial Services

PGM! și L2 au câștigat pitch-ul Mercedes-Benz Financial Services

PGM!, alături de L2, a câștigat pitch-ul organizat de Mercedes-Benz Financial Services pentru atribuirea campaniei aniversare, la împlinirea a 10 ani de la lansarea pe piața din România a companiei.

"Anul 2018 va fi unul cu numeroase provocări, atât din perspectiva proiectelor și a planurilor de afaceri, cât și datorită importanței celei de a 10-a aniversări a companiei. Echipa PGM!, prin transparența, creativitatea, flexibilitatea și energia de care dă dovadă, ne-a convins că este un partener de încredere, ce ne stă alături în comunicarea cu stakeholderii companiei, de-a lungul acestui an aniversar, plin de evenimente", a declarat Tayfun Öneş (CEO Mercedes- Benz Financial Services).

 

"Începutul de an a reprezentat o competiție strânsă și o provocare pentru echipa PGM!. Mă bucură colaborarea cu Mercedes-Benz Financial Services, companie unde am descoperit o viziune comună cu a noastră. Câștigarea contractului reconfirmă profesionalismului și experiența echipei noastre.", a declarat Gabriel Dumitru (Head of BTL – PGM!).

 

PGM! și L2 au realizat atât strategia, cât și conceptul creativ al campaniei aniversare Mercedes-Benz Financial Services, ce se va desfășura în acest an, pe mai multe canale de comunicare.

 

"Alăturarea Mercedes-Benz Financial Services în portofoliul PGM! reprezintă un moment important pentru noi, având în vedere că vine după ce, în toamna lui 2017, PGM! s-a aflat printre agențiile câștigătoare ale pitch-ului organizat de Mercedes-Benz România. Am convingerea că relația noastră va fi de lungă durată, în consens cu valorile noastre comune – inovație și creativitate", a declarat Alexandra Lungeanu Păun (Managing Partner – PGM!).

 

În realizarea acestui proiect au fost implicați: Gabriel Dumitru – Head of BTL, Tavi Clinci – BTL Manager, Ioana Ceapă – Executive Director, Alexandra Lungeanu Păun - Managing Partner, Adelina Dinu – Copywriter, Alexandru Grigoraș – Art Director, Cristian Petrescu – Graphic Designer și Mih Lovin – Creative Managing Partner.

PGM este o agenție de event planning în portofoliul căreia se regăsesc: Orange România, ING Bank, Samsung, Johnson & Johnson, Set Sail Nautic School, Wilo România, URBB Carlsrom. Acestora li se alătură Mercedes-Benz România și Mercedes-Benz Financial Services.

L2 este un studio de creație axat pe proiecte digital natives, în portofoliul căruia se regăsesc clienți precum: Samsung, Orange România, Cramele Halewood, E-TWOW, Lelograms, Odysea și American Experience.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related