Marks lansează seria de emisiuni ‘Inspiring Stories’ pentru PIATRAONLINE

Marks lansează seria de emisiuni ‘Inspiring Stories’ pentru PIATRAONLINE

“Inspiring Stories” este o noua emisiune online bilunara, produsa de PIATRAONLINE si creata de Marks. Prima editie a emisiunii are loc marti, 20 martie, incepand cu ora 18.00, pe pagina de facebook PIATRAONLINE.

Ne propunem sa prezentam povestile din spatele ideilor si incercarilor celor din industria creativa. Show-ul va fi transmis live pe Facebook, o data la doua saptamani, iar fiecare editie va avea invitati atat din lumea arhitecturii si a artelor, cat si din lumea altor domenii creative.

Avand un format dinamic, fiecare editie a emisiunii lanseaza un spatiu de dialog si experiente constructive, care sunt impartasite in spatiul public. Subiectele de discutie pornesc de la provocarile zilei de astazi, unde creativi de tot felul se lovesc de obstacole care uneori ii ajuta sa mearga mai departe, iar alteori ii pun cu adevarat la incercare.

Povesti care sa ne inspire, exemple de succes, provocari, esecuri si aspecte mai putin cunoscute din spatele culiselor, toate acestea creeaza conversatie intre comunitatea paginii de Facebook a PIATRAONLINE care aduna aproape 90.000 de fani si comunitatile invitatilor.

Primul episod il aduce in lumina reflectoarelor pe Edmond Niculusca, un tanar bucurestean preocupat de conservarea si salvarea patrimoniului de cladiri din Bucuresti. Edmond conduce asociatia A.R.C.E.N. prin intermediul careia organizeaza tururi cu bastonul si jobenul prin capitala. Are 28 de ani, dar simte si traieste in timpuri trecute, din vremea micului Paris. E insa bine ancorat in realitatile unei societati pe care incearca sa o corecteze frumos. 

 

 

 

“PIATRAONLINE este un generator de inspiratie. Aparent un simplu magazin online de piatra naturala, in realitate un motor care conecteaza industrii creative de tot felul. In cei 10 ani de provocari, brandul isi atinge astazi pozitia unui lider care isi propune nu doar sa se implice activ in comunitatile pe care le reprezinta, ci si sa educe si sa-i imprieteneasca pe cei care aspira sa construiasca mai departe proiecte de succes.”, Mia Munteanu, Client Service Director, Marks.

 

“2018 reprezinta pentru noi anul in care trezim realitate offline, iar biroul nostru de lucru devine un punct de intersectie intre creativi. Designeri, arhitecti, pasionati de frumos si ganditori implicati in proiecte care isi propun sa schimbe orasul, pavilionul si showroomul PIATRAONLINE se transforma intr-un incubator de experiente. Aici gazduim nu doar seria de emisiuni “Inspiring Stories”, dar si intalniri dedicate celor care vor sa invete lucruri noi.”,  Mariana Bradescu-Constantinescu, Managing Partner PATRAONLINE.

 

“Credem cu tarie ca povestile adevarate ale oamenilor din jurul nostru ne pot ajuta sa intelegem mai bine lumea in care traim si sa-i inspiram si pe altii la randul nostru. Tocmai de aceea am lansat si sustinem aceasta initiativa. Inspiratia exista peste tot in jurul nostru, trebuie doar sa o descoperim.” , Sergiu Bradescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

 

De peste 10 ani, PIATRAONLINE este punctul de intersectie unde sute de texturi si modele din piatra naturala le ofera tuturor iubitorilor de frumos sau de design posibilitatea sa isi transforme viziunea in realitate.

 

ECHIPELE PARTICIPANTE:

Marks:

Mia Munteanu, Client Service Director
Ana-Maria Predut, Account Executive
Dragos Rusu, Social Media Manager
Sabina Stanciucu, Creative Director
Maria Stefanita, Art Director
Alexandru Catalin Cristian, Web Designer
Irina Radu, Copywriter

 

PIATRAONLINE:

Dan Burghelea, Editor Video & Regizor emisie live
Mariana Constantinescu Bradescu, Moderator & Managing Partner PIATRAONLINE
Izabela Eremia, Assistant manager
Lucian Dode, Administrator
Ionut Stancu, Network Administrator

 

Flexilive:

Teodor Dima – Project Manager
Clement Nicolaescu – Production Manager
Gabriel Mihai – Coordonator productie video Live
Vasile Marandici – Specialist productie video Live
Octavian Aloman – Specialist productie video Live

 

2activePR:

Cristina Cuvineanu, Group Account Director
Bianca Talasman, Account Executive

Credit foto: Alex Galmeanu

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related