Esti organism inteligent daca stii ca nu exista droguri legale. Sau cam asa ceva

Esti organism inteligent daca stii ca nu exista droguri legale. Sau cam asa ceva

Bhebhe, Ovi si Lupul Coco sunt personajele unei animatii foarte educative, numite ”Organisme Inteligente”. Aceasta trage un semnal de alarma avand societatea intreaga drept destinatar. Bagati la cap, potheads: nu exista droguri legale in tara asta. Daca vrei legale, schimba cadrul legal cu totul, adica baga un city break sau ceva. Aici, in Romania oamenilor cum trebuie, cei de la Educatie Juridica isi fac jobul, si anume acela de a informa.

 

Ideea acestui filmulet apartine lui Cristi Danilet, un judecator respectat in anumite cercuri. Domnul judecator stie foarte bine ca faci puscarie intre 2 si 12 ani daca ai in posesiune muguri din aia buni, iar la finalul animatiei, chestia asta se precizeaza foarte clar, ca sa nu ziceti ca nu ati stiut.

Facem mentiunea ca redactia IQads nu incurajeaza si nu tolereaza consumul de droguri; ba chiar i-am parat fara jena pe vecinii de sub noi cand am simtit un miros dubios, la un moment dat. S-a dovedit a fi o reteta mai ciudata de pui la cuptor, dar na, se mai intampla. Important este sa fim vigilenti. 

Revenind la oile noastre (sic), dialogul este foarte bun, scris de Tiberiu Codorean, animatia e munca lui Sergiu Lupse, iar vocile apartin lui Bogdan Radulescu, Adrian Cucu si Dragos Stan. "Druidul" Cezar s-a ocupat de partea de productie. Toti, baieti talentati care, conform Google, nu consuma si nu au consumat nici ei droguri vreodata. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related