Ioana Zamfir, Copywriterul Anului 2017 în România, este noul director de creație al agenției Centrade | Cheil

Ioana Zamfir, Copywriterul Anului 2017 în România, este noul director de creație al agenției Centrade | Cheil

Agenția de publicitate Centrade | Cheil își consolidează echipa, anunțând recrutarea Ioanei Zamfir pe postul de director de creație. Cu o experiență impresionantă și numeroase premii prestigioase în portofoliu, rolul Ioanei va fi să dezvolte activitatea de creație și să obțină recunoașterea industriei la festivaluri de profil, să construiască o cultură orientată spre creativitate atât la nivel intern, cât și în relație cu clienții și partenerii agenției, să identifice oportunități și să genereze idei creative la nivel regional.

„Văd în noua noastră colaborare o oportunitate imensă, pe care sunt hotărâtă s-o valorific la potențialul ei maxim”, spune Ioana. „Sunt foarte fericită că vin la conducerea departamentului de creație într-un moment de shift pentru Centrade | Cheil, de la o agenție de comunicare integrată către o agenție modernă care folosește big data și integrează tehnologia în proiecte.

Cred că aici este viitorul pieței, dacă navigăm cu succes prin digital storytelling, branded content sau co-creation pentru a le oferi oamenilor idei valoroase și conținut pe care vor să-l vadă în mod real. Cheil este o rețea forward-thinking, extrem de preocupată de inovație, așa că am cea mai mare încredere în echipa locală și regională căreia mă alătur. De-abia aștept să creștem împreună campaniile clienților noștri și să profităm de toate șansele cu care ne vom întâlni. Îmi propun să fim o agenție recunoscută pentru work integrat și curajos, o agenție plină de creativi extraordinari.”

 

Ioana Zamfir și-a început cariera în publicitate în anul 2010. În ultimii 7 ani, a făcut parte din echipa de creație Mccann Bucuresti, unde a fost promovată până în poziția de Group Creative Director. Aici a lucrat pentru clienții cei mai importanți ai agenției, atât locali, cât și globali: Vodafone, Coca-Cola, Mastercard, Nestle, Julius Meinl, Unilever și mulți alții.

Recunoașterea pentru munca ei în creație a venit în forma celor mai importante premii, în festivaluri prestigioase din industrie. Printre ele, Cannes Lions, Eurobest, Golden Drum, Effie sau Fibra.

În timpul anilor ei de copywriting, a fost recunoscută drept Copywriterul Anului în Romania de către juriul internațional de la Fibra Awards. A fost ea însăși parte a Marelui Juriu la New York Festivals.

 

„Ioana este un om de creație talentat, dar și un manager abil, care știe să dezvolte echipe și să confirme așteptările clienților. Ea se alătură agenției noastre într-un moment extrem de important”, subliniază Radu Florescu (CEO Centrade | Cheil South-East Europe). „Acum câteva zile anunțam integrarea în rețeaua globală Cheil, care a venit pe fondul unei colaborări foarte bune în ultimii doi ani. Viitorul imediat va fi despre consolidarea poziției noastre în regiune, cu precădere în marketing digital. Am încredere că Ioana preia o echipă de creație foarte bine pregătită și talentată, pe care o va coordona în aceleași standarde de performanță care i-au adus recunoașterea industriei și până acum”.

 

Centrade | Cheil are o echipă de creație formată din 20 de specialiști cu competențe în campanii de brand, implementare pe toate canalele, conținut digital, UX și design. Portofoliul recent de clienți include branduri de prestigiu precum Samsung, Raiffeisen Bank, Dr. Oetker, Mondelez, Procter & Gamble, Point PickUp.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related