Vara încep Cursurile Creative de marketing digital

Vara încep Cursurile Creative de marketing digital

Cursurile Creative nu intră în vacanță, ci se pregătesc pentru o nouă ediție de marketing digital și social media. În luna august, agenția de training Creative Business Management, deținătorul platformei Cursuri-creative.ro, a lansat noile sesiuni de cursuri dedicate marketingului digital. Cei care vor participa la sesiunile de pregătire vor putea să obțină o diplomă ECDL acreditată internațional.

Pe 18 - 19 august, trainerul Ionuț Condruz va preda noțiunile de strategie în marketing digital care îi va ajuta pe cei prezenți să obțină cele mai bune conversii în campaniile lor. Specialist cu peste 10 ani de experiență, Ionuț s-a specializat în conversion marketing urmărind rezultatele unor campanii de digital marketing integrate. În cadrul cursului, trainerul explică noțiunile introductive despre folosirea uneltelor digitale precum SEO, Google Tag Manager, Google Analytics și rețelele sociale pentru a crește notorietatea unui site. Pe parcursul a două zile de curs, participanții vor putea să își facă propria strategie pentru site-urile pe care le gestionează sau doresc să le dezvolte.

<<Cursul de marketing digital>> este organizat de Cursuri-creative.ro de peste 7 ani, timp în care sute de cursanți au trecut pragul agenției și au învățat cum să gestioneze campanii în mediul digital. Aceasta este, însă, prima ediție a acestui curs care se poate finaliza cu un examen acreditat ECDL și recunoscut în peste 100 de țări. ECDL (Permisul European de Conducere a Calculatorului) este o atestare care permite posesorului său să facă dovada competențelor în baza unui standard recunoscut internațional. La curs participanții vor putea face o simulare de test împreună cu trainerul și vor aprofunda cunoștințele necesare pentru parcurgerea testului de certificare.

Pe 25 -26 august, cei care vor să aprofundeze metodele de promovare în mediul online pot participa la cursul de <<Social Media Optimization>> organizat în parteneriat cu agenția Re7consulting. Experții în marketing digital din cadrul agenției susțin două zile de training intensiv în care participanții vor înțelege mai bine metodele prin care pot folosi rețelelor sociale ca parte a strategiei lor de promovare.

Alexandra Cerbu, trainerul cursului spune că “strategia de social media marketing reprezintă un rezumat al tuturor lucrurilor pe care îți propui sa le realizezi în social media. Aceasta strategie are rolul de a-ți ghida acțiunile și de a-ți stabili o serie de parametri care îți permit să știi in fiecare moment dacă te afli pe drumul cel bun”.  La cursul ei participanții învață despre modul în care pot implementa cele mai noi trenduri în social media pentru a obține rezultate optime ale campaniilor.

Cel de-al treilea curs din seria programului de pregătire în marketing digital oferit de agenție << Totul despre SEO>> va fi susținut în perioada 8-9 septembrie. Cei care se înscriu la cele trei module de pregătire beneficiază și de reducerea de 15% oferită de agenție.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related