Marc Bortun este noul director de creatie al Rusu+Bortun Brand Growers

Marc Bortun este noul director de creatie al Rusu+Bortun Brand Growers

Incepand din aceasta luna, Marc Bortun, co-owner Rusu+Bortun, devine si directorul de creatie al agentiei. Astfel el va coordona toate proiectele, din punct de vedere creativ, pentru portofoliul de conturi compus din: Orange, Europa FM, Bittnet, Avia Motors, OroToro, Yasou, OSHO Restaurant, Mega Image, Ing Tech, Carturesti, Mandy Foods, Bursa Binelui BCR, Sports Hub (Cristina Neagu, Mihai Leu, Ana Maria Branza), Trutzi, The Institute, United Way, Equatorial (Vrunners.com), On Pharma, Patru Maini, Apollo111, Tiriac Energy, OLX Grup, Stratulat Albulescu, Inventure (francize.ro).

 

„Simt o mai mare responsabilitate, deoarece rolul asta vine la pachet cu cateva skills-uri pe care trebuie sa mi le perfectionez, cum ar fi organizarea, planificarea riguroasa. Stiu insa ca ma pot baza pe sprijinul colegilor mei. In schimb, cu zona de coaching, feedback, preluari/ centrari si alte giumbuslucuri ce tin de seniorat ma simt foarte comfortabil. Imi place efortul de echipa, nu sufar de orgolii personale cand sunt la birou, le pastrez pentru exprimarile mele personale din zona de pictura sau design,”, a spus Marc Bortun (creative director Rusu+Bortun).

 

Cu experienta de 20 de ani in industria de marcomm locala, Marc Bortun isi propune in primul rand sa dezvolte in agentie o si mai buna integrare creativa intre branding si advertising, dublata de dezvoltarea Rusu+Bortun Cyber Growers, unit de business coordonat de Miruna Macsoda. Dupa 10 ani de la debutul Rusu+Bortun pe piata locala de publicitate, timp in care a trecut prin mai multe etape de dezvoltare si maturizare, echipa de creatie care a fondat agentia isi uneste fortele pentru a o duce la nivelul urmator.

 

„Ceea ce sper sa reusesc alaturi de colegii mei de la client service, strategie si creatie este sa facem lucrurile mai relaxat, cu acea voluptate si bucurie care nu-si mai gasesc loc cateodata, sa ne rezulte proiectele alea cu care sa ne mandrim, clientul sa fie confortabil sau chiar fericit, iar publicului sa-i satisfaca inteligenta si nevoia de frumos. Cu cat mai putin stres. Primordial e ca provocarile sa fie clare, ca noi sa putem gandi solutii corecte. Si asta deoarece pentru noi ca agentie nu este de ajuns ca lucrurile sa arate bine. Trebuie sa fie si strategice. Si sa convinga clientii, sa rezolve problemele pentru care ei ne-au investit cu incredere, fie ei antreprenori sau intraprenori. Sa ajungem sa avem acea relatie armonioasa in care avem incredere si respect unii fata de altii. Sa ne meritam reciproc,”, a adaugat Marc Bortun.

 

Absolvent al Universitatii de Arta din Bucuresti, sectia pictura, Marc Bortun a intrat in publicitate in 1998 in functia de Designer/ Art Director la Millenium Communications. Au urmat ani de experienta ca Art Director in cadrul unor importante agentii locale si internationale precum Saatchi&Saatchi, CAP, Cohn & Jansen. Din iunie 2008 este co-owner Rusu+Bortun Brand Growers. In toti acesti ani a cucerit premii de creativitate, atat la nivel local, cat si international, in cadrul unor festivaluri precum ADOR, AdPrint, Effie, ADC Awards, Rebrand 100, FIBRA si este membru al ADC Romania, din 2015.

 

"Marc este un creativ pur sange, un artist vizual foarte conceptual, convertit la publicitate de dragul oamenilor, al umorului sau al talcului pe care acestia il pot scoate la iveala. Lucreaza de 20 de ani in industrie, iar de 13 suntem echipa. De creatie, art si copy, mai multi ani, iar acum in an aniversar a venit momentul sa devenim echipa de management. Daca 10 ani, rolul lui Marc a fost sa genereze idei si craft vizual, acum e timpul sa provoace, sa selecteze si sa armonizeze talentele din Corbeni 3. Ne dorim mai mult de la Rusu+Bortun, iar asta implica skin in the game, ceea ce-i motivant, nu doar responsabilizant. Pentru mine a fost o mare sansa sa-l am pe Marc aproape in toti acesti ani. Sunt sigur ca asa va fi pentru colegi si pentru clientii agentiei”, a povestit Catalin Rusu (Chief Creative Partner & CEO la Rusu+Bortun).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related