Se întâmplă să dai o dumă bună în agenție? Cristina te notează, Irlandezu' te pune pe tapet

Se întâmplă să dai o dumă bună în agenție? Cristina te notează, Irlandezu' te pune pe tapet

Tuturor ni se intampla ocazional dumele. Uneori, e foarte bine ca ele sa ramana in cadru restrans, pentru ca se observa, cum ar spune o profa din liceu, ca am sapat prea adanc in putul gandirii si n-am scos decat o mana de mal. Cateodata, nu arareori, dumele sunt considerate a fi de calitate si ajung postate pe Facebook. Iar in alte cazuri, cand ai de-a face cu un fel de subcultura, cum e cea de agentie, unde discutiile de zi cu zi sunt mai pitoresti decat prin alte parti, e bine sa stii ca exista o arhiva online in formare, un loc bun in care dumele sa nu dispara chiar pentru totdeauna.

S-a facut si asta: se numeste Auzite-n creatie. Am sapat dincolo de aparente si am dat peste Irlandezu’ Vesel, pe numele lui adevarat Razvan Patriche (Senior Art Director, Geometry Global), venit la pachet cu Cristina Maria Caloian (Copywriter, Ogilvy Romania). S-au cunoscut acum 5 ani intr-un context de angajare - el cauta copy, ea venise la interviu. Azi nu mai lucreaza in aceeasi agentie, ceea ce nu strica la varietatea replicilor auzite, colectate si editate doar atat cat sa se inteleaga contextul (acolo unde e nevoie). Dar sa stiti ca primesc si sugestii de replici din afara. Mai multe despre efortul lor de documentare publicitara, in continuare. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related