A patra editie a festivalului de film asiatic face ochii mari cu Ogilvy

Aflat in al doilea an de parteneriat cu organizatorii de la Este'n'Est, Ogilvy semneaza campania de promovare a festivalului de film asiatic Fest'Asia, care se va desfasura intre 19 si 28 iunie 2009, la Cinema Scala Bucuresti.

A Totally Different Experience for the Eye este sloganul si, in acelasi timp, promisiunea absoluta a acestei editii. Pentru ca cele peste 40 de filme provenind din tari asiatice cu traditie in cinematografie, in premiera absoluta pentru Romania, sau cu un palmares impresionant de premii la prestigioasele festivaluri de Cannes, Mallaga, Berlin, Rotterdam, Venetia sau Toronto o garanteaza. Si pentru ca executiile si conceptul de promovare realizat de echipa Ogilvy o confirma.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related