Gala IAB MIXX Awards 2018 va avea loc pe 16 noiembrie

Gala IAB MIXX Awards 2018 va avea loc pe 16 noiembrie

Cea de-a 7-a editie a Galei IAB MIXX Awards 2018 va avea loc vineri, 16 noiembrie, incepand cu ora 17.30, la Beans & Dots (pe Str Ion Brezoianu 23- 25) si sarbatoreste creativitatea si eficienta in publicitatea online autohtona.

"Vom sta de vorba la un pahar de bere/vin/cocktail sau la o cafea excelenta, vom asculta 4 oameni deosebiti care vor vorbi despre succes, trial & failure, pasiune, creativitate, antreprenoriat in digital si o multime de alte lucruri interesante, vom aplauda impreuna castigatorii celor 11 categorii ale MIXX Awards Romania, vom afla care este cea mai buna campanie...nefacuta, vom pune tara la cale pentru 2019 si ne vom relaxa dupa o saptamana incarcata" spun organizatorii.

Decernarea premiilor va fi precedata de cateva prezentari si discursuri sustinute de invitati de calibru din Romania & international: Alain Heureux (Serial Digital Entrepreneur, Fostering Innovation, Creativity and Entrepreneurship in Europe), Andreea Georgescu (Senior digital advisor & Screenwriter comedy tv series Triplusec, PRO TV at Frame), Jean Marc Laforge ( Chief Creative Officer at Geometry Paris & President of MIXX Awards Romania Jury 2018) si Ada Teslaru (Consultant at BBDO Group Romania).

Accesul este gratuit,  prin inregistrarea pe acest link.

Evenimentul este sustinut de Beck's, Staropramen, mPlatform, Samsung, Renault Romania si organizat alaturi de partnerii nostri: Tchibo, Crama Averesti, Aqua Carpatica, Stalinskaya, Mercury360 si cu implicarea creativa a V8 Interactive.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Companii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related