Fran Cavanagh (Ketchum London): Machine Learning-ul si tehnologiile biometrice au deschis o sumedenie de rute noi pentru research-ul in PR

Fran Cavanagh (Ketchum London): Machine Learning-ul si tehnologiile biometrice au deschis o sumedenie de rute noi pentru research-ul in PR

Research-ul in PR inseamna azi mai mult acces la sinceritatea consumatorilor gratie tehnologiilor biometrice sau Machine Learning. In schimb, impactul PR-ului in business si masurarea lui ramane o provocare - una care nu va rezulta neaparat in raspunsuri usoare sau practici standardizate, lucru care are sens, spune Fran Cavanagh (Head of Research and Analytics, Ketchum London). Invatand tot mai mult despre consumatori si businessuri deopotriva, nevoia de adaptare constanta pe frontul masuratorilor devine clara.

Ketchum este o companie globala de consultanta in PR ale carei proiecte recente includ campania Libresse (Bodyform) - "Blood Normal", premiata anul trecut la Cannes cu Glass Lion si cu Titaniu. Despre campanie, Fran povesteste ca insightul gasit de Ketchum nu a tinut neaparat de tabuul menstruatiei, ci de faptul ca menstruatia e in continuare mai tabu decat alte chestiuni cu adevarat controversate, cum ar fi diferenta salariala dintre genuri. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related