[Influencer Update] Octavian Gheorghe, GMP PR: Noile generații mușcă mai bine un conținut bun versus un parteneriat de tipul ambasador

[Influencer Update] Octavian Gheorghe, GMP PR: Noile generații mușcă mai bine un conținut bun versus un parteneriat de tipul ambasador

Pe Octavian Gheorghe (sau, mai simplu, Oza) l-am cunoscut la Cannes, în 2014, unde am ajuns amândoi ca absolvenți ai The Alternative School for Creative Thinking. Lucra pe social media la GMP PR și făcea lumea să râdă în jurul lui. Între timp, este Creative Director și Social Media Manager în cadrul aceleiași agenții - și pariez că are glume noi. Dar pe care nu ni le va împărtăși acum, de vreme ce ne îndreptăm spre teme serioase. 

Mai precis, despre publicitatea făcută alături de influenceri, pe care îi împarte în trei categorii - talente, hobby-iști și impostori. Talentele sunt cei total implicați în ceea ce fac, hobby-iștii funcționează în regim part-time, iar impostorii au, de obicei, zeci de mii de followeri și zeci-sute de like-uri per post.  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related