Gustul Lay's cucerește muzica

Gustul Lay's cucerește muzica

După cucerirea teritoriului filmului, Lay’s a început asaltul asupra teritoriului muzicii. 

Caravana Lay’s Music, proiect creat și implementat de Highlight Agency, își propune să continue asocierea unuia dintre cele mai îndrăgite branduri de chipsuri cu unul dintre momentele de consum cele mai apreciate: MUZICA.

Vom străbate 10 orașe, 16 zone de activare și vom ajunge și la 2 dintre cele mai îndrăgite Festivaluri de muzică din România: Electric Castle și Summer Well.

În acest fel, muzica va însoți brandul Lay’s prin toată țară, propunându-și să ofere experiențe memorabile consumatorilor.

Un DJ aflat în Music Van-ul special gândit, proiectat și construit pentru Caravana Lay’s, va întreține atmosfera, mixând un set de melodii special solicitate de către participanți.

Wolkswagen-ul T2, transformat și modificat, devine centrul atenției, iar cele 3 tipuri de party - Disco, Hip-Hop și Retro, care sunt votate de către participanți – devin un factor de buzz și entertainment cu totul special. Luminile și echipamentele audio high-end contribuie din plin la o atmosferă plină de energie și positive vibe.

Caravana Lay’s Music funcționează atât ca centru de redemptie (fiind locul în care se pot revendica premiile din Campania Națională Lay’s – „Gustul Lay’s cucerește Muzica”), cât și ca centru de vânzare. Consumatorii vor putea câstiga numeroase premii la activarea din cadrul acesteia, iar startul caravanei a generat deja numeroase reacții pozitive.

 

“A fost un challenge deosebit să gândim o modalitate prin care să îmbinăm toate aceste elemente: muzica, positive vibes, redemptie, vânzare și activare de consumator dar credem foarte mult în acest proiect. Cred că sufletul pus în fiecare detaliu al acestei caravane se vede și ne bucurăm de încrederea acordată agenției noastre de către Lay’s.”, Ionut Curtean (Managing Partner).

 

“E unul dintre cele mai frumoase proiecte la care Highlight și-a adus aportul. Din punct de vedere timing și producție am mobilizat resurse formidabile, dar cred că și rezultatul este unul pe măsură. Lay’s Music Van devine extrem de apreciat pe zi ce trece și sunt foarte mândru de toată echipa Highlight.”, Alexandru Petrea (BTL Manager).

 

Pentru petrecerea unor momente de calitate alături de două elemente care se pot completa reciproc într-un mod deosebit – chispurile Lays’ și muzica, vă așteptăm să va alăturați caravanei Lay’s Music! 

 

Echipa

Din partea clientului
Gabriela Ionescu – Group Brand Manager Lay’s & Doritos
Oana Loredana Paraschiv – Brand Manager Lay’s
Alexandra Constantin – Jr. Brand Manager Lay’s & Doritos
Mircea Ciobotaru – Brand Manager Lay’s & Doritos

Din partea agenției
Ionut Curtean, Managing Partner
Alexandru Petrea, BTL Manager
Ana Ailenei, Client Service Director
Floriana Filip, Account Manager
Benedict Dumitrescu, Creative Director

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Highlight Agency

Highlight Agency - Drawing Attention Highlight Agency este o agenție independentă de publicitate, cu o istorie de 16 ani și cu o experiență amplă în zona de BTL, atât pe piața locală, cât și pe cea... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related