[AdStory] Sue Kohm: Brandurile care au cele mai bune strategii de comunicare sunt cele care spun adevărul prin relevarea unei tensiuni

[AdStory] Sue Kohm: Brandurile care au cele mai bune strategii de comunicare sunt cele care spun adevărul prin relevarea unei tensiuni

Pe site-ul său personal, Sue Kohm are o listă de premii de trei ori mai lungă decât CV-ul ei, cea mai recentă fiind nominalizarea pe lista Adweek’s Creative 100 List din 2019. Asta da eficiența.

În prezent este director de creație la R/GA Chicago, dar lista agențiilor pentru care a lucrat în aceeași poziție sau ca și copywriter include Grey, Draft FCB, Young & Rubicam sau Ogilvy & Matter. În ceea ce privește clienții din portofoliul său, găsim nume precum P&G, Pepsico, GSK, Salvation Army, Kia Motors sau Colgate.

Este din Canada, vorbește japoneză, iar cel mai bun sfat pe care l-a primit vreodată de la cineva din industrie a fost: don’t be too clever.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Sectiune



Branded


Related