Muzeul intimitatii. Intre terapie si joc al amintirilor

Muzeul intimitatii. Intre terapie si joc al amintirilor
Raisa Hagiu, Manuela Dospina

Raisa Hagiu si Manuela Dospina au pornit impreuna un proiect dedicat intelegerii experientelor de viata prin care trecem. Museum of Intimacy este un spatiu virtual in care vizitatorii sunt provocati sa isi dea propria definitie a intimitatii si sa constientizeze mai mult implicatiile relatiilor cu ceilalti.  

Departe de intelesul unui muzeu clasic, acesta este de fapt primul muzeu in care te vizitezi pe tine, pentru a consuma pana la capat intamplari si sentimente din trecut, dureroase sau dimpotriva.

Intrarea in muzeu nu este gratuita, se face cu pretul unor salturi emotionale. Unii platesc mai mult, altii mai putin, unii totul de la inceput, altii pe parcurs. Dar promisiunea este ca tuturor li se asigura o plasa de siguranta, un spatiu psihologic confortabil, lipsit de prejudecati, precum si un limbaj accesibil, prin care orice experienta umana poate fi tradusa si inteleasa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related