Lowe PR a comunicat lansarea GAMA

Lowe PR a organizat evenimentul de lansare a Ghidului Actualizat pentru Managementul Astmului (GAMA), primul instrument specializat in problema astmului introdus vreodata pe piata medicala din Romania. Ghidul a fost editat de Societatea Romana de Pneumologie si se adreseaza in egala masura persoanelor afectate de astm, cadrelor medicale, institutiilor si organismelor de informare si preventie.

Intr-un cadru formal, gestionat insa intr-un mod creativ de echipa Lowe PR, cele mai importante organisme autorizate in problema astmului au prezentat opiniei publice un nou si util instrument pe care publicul din Romania il are la dispozitie in lupta cu astmul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

SectiuneRelated