"MEDIA, DIGITAL LANDSCAPE & CONSUMER BEHAVIOR CHANGES” - discutia LIVE de astazi pe care NU vrei sa o ratezi

"MEDIA, DIGITAL LANDSCAPE & CONSUMER BEHAVIOR CHANGES” - discutia LIVE de astazi pe care NU vrei sa o ratezi

Astazi LUNI 4 MAI ora 17:00 Alex Cernatescu – CEO, Co-Founder & Global Head of Strategy la Stefanini Infinit - ii are ca invitati pe Claudiu Catana, Valeriu Galani si Mihai Vinatoru.

Lansam de astazi inca o serie de emisiuni ->HALFTIME cu Alex Cernatescu<- powered by Stayathometv.com si Infinit Agency, de data aceasta adresate preponderent companiilor si brandurilor medii si mari, cu infrastructuri mari.

Vom avea invitati profesionisti si experti la cel mai inalt nivel in domeniul lor, oameni de la care vom afla si pana la urma invata in detaliu cum sa facem fata mai bine contextului nou in care ne aflam.

Asadar LUNI 4 MAI ora 17:00 avem 3 invitati din zona de media planning, buying, strategie si SEO:

- Claudiu Catana - Global Head of Media Operations la Infinit Agency (Stefanini Infinit)
- Valeriu Galani - Brand Lead la Spark Foundry (Publicis Groupe)
- Mihai Vinatoru - Managing Partner la DWF – The Genuine SEO Agency

Vom discuta cu invitatii despre schimbarile in comportamentul consumatorilor, schimbari ce au un efect de domino asupra intregii noastre activitati de marketing si advertising, cum sa le intelegem si cum sa actionam cel mai bine pentru brandul si business-ul nostru.

Va puteti inscrie la crowdcast.io/e/mondayhalftime4mai2020, iar emisiunea va fi transmisa si pe toata canalele noastre de social media.

Ne vedem live azi la ora 17:00! :)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DWF

Suntem agentia specializata exclusiv in servicii SEO infiintata in anul 2013. Crestem traficul organic non-brand pe site conform obiectivelor de business ale fiecarei companii care apeleaza la serviciile... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related