Jerry’s Pizza și ontheroof continuă tradiția: celebrarea pizzei chiar de ziua ei prin campania #SărbătorimPizza

Jerry’s Pizza și ontheroof continuă tradiția: celebrarea pizzei chiar de ziua ei prin campania #SărbătorimPizza

Jerry’s Pizza, alături de ontheroof, a decis să facă din 2021 o mare sărbătoare. Au lansat Calendarul Jerry’s Pizza în format fizic și online, ca să ofere oamenilor motive de bucurie care merită celebrate în fiecare zi. Iar pe 9 februarie au marcat cea mai importantă sărbătoare de până acum: Ziua Internațională a Pizzei.

Celebrarea acestei zile începe să ia amploare în România care, deși iubește pizza în toate formele ei, încă nu are o tradiție din a o sărbători cum se cuvine de ziua ei. Misiune pe care Jerry’s Pizza și-a asumat-o încă din 2020.

Iar pentru o aniversare ca la carte (când te aștepți ca sărbătoritul să-ți facă cinste), Jerry’s Pizza a oferit un Pizzert (faimoasa pizza-desert) gratuit la fiecare comandă de pizza plasată.

Marele party, de care s-au bucurat mii de iubitori de pizza, a însemnat atât suplimentarea numărului de angajați disponibili, cât și suplimentarea ingredientelor ca pentru o reală petrecere: au fost folosite tone de aluat precum și sute de kilograme de mozzarella, sos pentru pizza dar și pandișpan pentru Pizzert (pizza-desert). Toate pentru pizza, că doar a fost ziua ei.

Dar, în online, sărbătoarea a ținut aproape o săptămână și a avut un mecanism special: fiecare persoană care a urcat un story sau o postare cu dovada celebrării și #SărbătorimPizza a primit cadou o pizza.

Într-o singură zi de campanie, pe platformele de Social Media, mai bine de jumătate de milion de români din orașele în care Jerry’s Pizza livrează au aflat că au un motiv în plus de sărbătoare.

„Jerry’s Pizza nu e un client, sunt partenerii noștri de suflet. Și întotdeauna am apreciat că gândesc orice activare, surpriză ori promoție astfel încât toată lumea să se bucure sau să aibă de câștigat. De aici ne-a venit și ideea activării din online din acest an. Ziua Pizzei ar trebui să fie despre pizza și atât. Nu branduri sau oameni. Și am invitat oamenii să o celebreze de ziua ei cu orice fel de pizza: de la Jerry’s, făcută în casă sau chiar de la competiție”, declară reprezentantii ontheroof.

 

Provocarea a fost lansată în social media chiar de Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza.

Încă o dovadă că și azi e sărbătoare. Cu Jerry’s Pizza, ai cel puțin 365 de motive de bucurie pe an.

 

Activarea a fost gândită de echipa ontheroof formată din:
Ioana Dinu - social media manager
Paul Tănase - art director
Mihai Puţinelu - client service director
Diana Buzerinescu - junior account manager

Și susținută de echipa Jerry’s Pizza, formată din:
Raluca Șerban – Digital Marketer
Cristina Sibiceanu – Marketing Coordinator
Gabi Dauteuil – Marketing Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ontheroof

Suntem o agentie independenta, infiintata in 2011 de doi juniori (pe atunci), inspirati de magia festivalului Cannes Lions. Am functionat o perioada ca agentie in cloud, cu multi creativi, specialisti din agentii... vezi detalii »

Companii

Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related