[Veterani in publicitate] Gelu Florea: Sunt, foarte probabil, primul și cel mai vechi art director din România

[Veterani in publicitate] Gelu Florea: Sunt, foarte probabil, primul și cel mai vechi art director din România

Un veteran cu multă istorie de publicitate în spate, poate cel mai vechi art din România, Gelu Florea a început în 1992, la Vitrina, pe când era student la Design în Cluj. A urmat un ocol în Baia Mare și apoi București: 13 ani la Graffiti, mai puțini la Propaganda, iar în prezent e Art Director Godmother. S-au întâmplat multe de atunci în publicitate, dar lucrurile importante au rămas la fel, crede Gelu. La început, lucra, bea, adormea și se trezea în agenție. Acum face toate astea în apartamentul lui. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related