„Eroii Orașului”, ultima campanie semnată de DDB România, Porter Novelli România și Tribal Worldwide pentru Apa Nova

„Eroii Orașului”, ultima campanie semnată de DDB România, Porter Novelli România și Tribal Worldwide pentru Apa Nova

DDB România, Porter Novelli România și Tribal Worldwide România au lansat “Eroii Orașului”, o campanie de imagine care aduce în prim plan toți eroii anonimi ai orașului, dar care își pun amprenta în mod pozitiv asupra comunității. Oameni care, prin gesturile lor frumoase, schimbă lumea și ne motivează să devenim mai buni.

 

Bucureștiul pare să fie ilustrat preponderent prin povești negative în ultima vreme. Dar printre ele, în viața de zi cu zi, ne lovim și de povești frumoase, înălțătoare, cu protagoniști care sunt eroi fără să știe și fără să vrea. Eroii cotidieni, despre care nu vom auzi prea multe la știri, pentru că fac lucruri aparent mărunte, dar care ar trebui să fie o sursă de inspirație pentru noi. Iar dacă Apa Nova le poate susține dovezile de iubire, dăruire și bunătate, o face cu multă mândrie, oferindu-le combustibilul principal: apa”, a declarat Ștefan Vasilachi, Director de Creație DDB România.

 

Dar printre acești eroi, se numără și cei peste 1.800 de profesioniști ai companiei Apa Nova care au demonstrat că serviciile esențiale nu sunt un privilegiu, arătând zi de zi, 24/7, că orașul înseamnă suma tuturor gesturilor frumoase făcute, deseori dincolo de atribuțiile profesionale din fișa postului.

 

„De peste 20 de ani, ne-am angajat să furnizăm servicii esențiale de cea mai bună calitate, la standarde europene, într-un mod responsabil și sustenabil. Activitatea noastră este deseori luată ca atare, însă fără îndoială că pandemia a transformat radical percepția locuitorilor orașului asupra eforturilor pe care le depunem în fiecare zi. Faptul că am fost prezenți permanent, atât în teren, cât și dincolo de acesta, a făcut mai vizibilă ca niciodată importanța muncii noastre și a confirmat, încă o dată, respectul pe care îl purtăm față de clienții noștri și nevoile acestora. De aceea, am ales să punem în lumina reflectoarelor poveștile angajaților noștri, care, prin muncă zilnică, devin eroi contemporani. Vedem astfel că astăzi eroii nu mai poartă capă, poartă de grijă pentru a asigura confortul și siguranța bucureștenilor”, a declarat Ramona Dumitru, Director de Comunicare și Public Affairs Apa Nova.

  

„Pentru a oferi o notă de realism, am integrat în campanie specialiști Apa Nova care au ilustrat momente autentice din activitatea companiei. Ne despart multe lucruri în acest oraș interesant și vibrant, dar sunt și multe care ne țin împreună, iar calitatea apei și inspirația de a vedea binele în jurul nostru sunt două dintre ele”, a completat Ștefan Vasilachi, Director de Creație DDB România.

 

Noua campanie de imagine rulează în perioada iulie – noiembrie 2021 pe TV, print, social media și în digital, fiind susținută în același timp de componente de PR. În plus, landing page-ul campaniei, apanovabucuresti.ro/eroii-orasului, oferă utilizatorilor posibilitatea de a afla totul despre performanța și eforturile depuse de eroii orașului pentru ca bucureștenii să aibă parte de servicii vitale: apă potabilă și canalizare.

 

Echipa Apa Nova: Ramona Dumitru (Director Comunicare & Public Affairs).
Echipa DDB România: Roxana Țâmpău (Managing Director), Andreea Boiangiu (Senior Account Executive), Ștefan Vasilachi (Creative Director), Karina Condei (Strategic Planner), Ioana Ghiață (Art Director), Andrei Ionică (Copywriter), Alex Tocilescu (Senior Copywriter).
Echipa Porter Novelli: Sorina Mihai (Managing Partner Porter Novelli), Mihaela Joița (Senior Account Manager), Firuța Flutur (Media Relations Specialist).
Echipa Tribal Worldwide România: Simina Zidaru (Deputy Manging Director), Alexandra Mesaros (Digital Account Manager), Alexandru Lăcătușu (Social Media Manager).

 

DDB România este agenția de creație membră The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din România și include agenții specializate în servicii de creație, media, digital, branding, relații publice, producție, marketing experiențial și evenimente speciale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related