Noul Vogue Arome L'adoration - o campanie realizata in Romania

British American Tobacco a lansat Vogue Arome L'adoration, printr-o campanie de comunicare through the line realizata de agentia de publicitate 141 Romania.

"E o mare provocare sa mai aduci ceva nou in lumea tigarilor. Sau poate ca solutia a fost dintotdeauna la indemana noastra... Daca femeile ar fi inventat tigarile, probabil ca ar fi inceput cu Vogue Arome. Si asta pentru ca noile Vogue Arome L'Adoration combina eleganta unui Superslims cu un parfum discret si fin, imbogatind mirosul de tutun cu o aroma placuta in egala masura pentru fumatoare si pentru cei din jurul lor" declara Mihaela Oprescu, Brand Executive Vogue la British American Tobacco.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related