Noul Vogue Arome L'adoration - o campanie realizata in Romania

British American Tobacco a lansat Vogue Arome L'adoration, printr-o campanie de comunicare through the line realizata de agentia de publicitate 141 Romania.

"E o mare provocare sa mai aduci ceva nou in lumea tigarilor. Sau poate ca solutia a fost dintotdeauna la indemana noastra... Daca femeile ar fi inventat tigarile, probabil ca ar fi inceput cu Vogue Arome. Si asta pentru ca noile Vogue Arome L'Adoration combina eleganta unui Superslims cu un parfum discret si fin, imbogatind mirosul de tutun cu o aroma placuta in egala masura pentru fumatoare si pentru cei din jurul lor" declara Mihaela Oprescu, Brand Executive Vogue la British American Tobacco.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated