World of Digital Spring 2022

World of Digital Spring 2022

Esti activ pe Instagram, TikTok sau explorezi universul Metaverse? Ori ai un business și îți pregătești următoarea campanie? Sau lucrezi în agenție și ești prins în briefuri intortocheate? Orice ce ai face, lumea ta este tot mai digitală!

Dar, cu atâtea întâmplări, tu mai știi care este preferința consumatorului acum? Sau cum îl impactează Influencer Marketingul? Oare a schimbat TikTok comportamentul de achiziție? Vrei să înțelegi de ce este Metaverse-ul the new hype?

World of Digital Spring 2022, de la consumatorul clasic la universul Metaverse Citizens of Digital se reunesc într-o nouă formulă: online dar și offline la o nouă ediție World of Digital - Spring 2022!

Evenimentul are loc pe 19 Aprilie, de la 11.00 la 15.00 și au pregătit cu un line-up consistent, cu invitați premium și informații pe măsură.

Cu atât de multe provocări, locale și internaționale, este necesar să trecem în revistă cum s-a modificat comportamentul consumatorul în zbuciumatul 2022, care sunt tranzițiile atitudinale dar și tractiunea Influencer Marketing-ului în acest context.

Conform așteptărilor, multe branduri s-au îndreptat atenția către TikTok, atat din punct de vedere conținut, cât și campanii.  Daca sunt ele și eficiente și despre modul în care înfluențează TikTok comportamentul de achiziție, vom afla pe 19 Aprilie, la World of Digital.

În continuare, Instagram rămâne în preferințele utilizatorilor, iar Reel-ul este vedeta din lumina reflectoarelor. Cum folosim acest tool însă pentru a creste vizibilitatea, importanța research-ului, tips and tricks, do and don’t’s, se va discuta tot pe 19 Aprilie, la World of Digital.

Ce înseamnă să ai un cont de nișă, care sunt provocările din spatele lui? Este universul Metaverse the new internet? Ne vom muta cu toții în acest univers virtual? Ați ghicit, aflăm pe 19 Aprilie, la World of Digital!

Program eveniment:

11.00 – 11.40  Andreea Lupu, Strategy & Innovation Director @Starcom;
11.45 – 12.15 Georgiana Hlușcu- Social Media Manage@Digital Star - Eficiența campaniilor pe TikTok și modul în care influențeaza TikTok comportamentul de achiziție;
12.20 – 13.00 Alexandra Ciucanu – Reels - cum folosim "vedeta" momentului pentru vizibilitate?
13.05 – 13.40 Dezideriu - Content Creator @Mercur Retrograd – Spargerea tiparelor cu un cont de nisă;
13.45 – 14.20  Panel Powered by Lay's Romania - Alexandra Constantin (Sr. Digital & Media Manager @PepsiCo), Vlad Vladescu (Senior Brand Manager @PepsiCo), Flavia Constantin, Group Creative Director @Friends\TBWA - Metaverse - the new hype - transmisiune specială!
14.25 – 15.00. Anca Toma, Director of Digital Strategy & Analytics @MTH Digital - Drumul de la push la pull marketing trece prin strategie - 6 pași esențiali pe care nu trebuie să-i ratezi!

Inscrierile se fac pe site-ul World of Digital.

Premium Partner: Lay's Romania
Gold Partner: FAN Delivery, Hervis Romania 
MEDIA: Powered by Kiss FM si promovat de IQads, Revista Cariere, Doza de Comunicare, Social Web, PRwave, Prime Romania, IQool.ro, HotNews.ro, Spotmedia.ro, Abstract News, VICE.ro, RevistaProgresiv.ro.
Evenimentul este transmis #LIVE cu sprijinul OVN Live Streaming, din spațiul Marcom Hub - showroom de tehnologie și pop-up events, concept pentru industriile creative.

World of Digital este un concept marca Creatie Energy Corner!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MTH Digital

At MTH Digital we love making things happen. But we also love 3 things: digital, logic and the big picture. We don’t believe digital strategy is about a “one size fits all” solution and we will... vezi detalii »

Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Marcom Hub

Marcom Hub este un showroom de tehnologie creat exclusiv pentru profesionistii din industriile creative si reprezinta o retea de experti care isi propun sa aduca domeniul Marketingului Experiential mai aproape de... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related