McDonald’s lansează doi burgeri noi, cu gust de sărbătoare, și invită românii să-i descopere pe toți cei care aduc Crăciunul în noua campanie #TheChristmasBringers, semnată DDB România

McDonald’s lansează doi burgeri noi, cu gust de sărbătoare, și invită românii să-i descopere pe toți cei care aduc Crăciunul în noua campanie #TheChristmasBringers, semnată DDB România

McDonald’s intră în spiritul sărbătorilor de iarnă cu #TheChristmasBringers și doi burgeri noi și apetisanți.

Ca în fiecare an, McDonald’s se lasă învăluit de spiritul festiv și își surprinde fanii cu un cadou special. Mergând pe filonul lansărilor speciale din acest an, revine cu două rețete noi - Festive Burger și Merry Burger, burgeri preparați din carne de porc, preferata românilor pentru ocazia sărbătorilor de Crăciun, în combinații care promit să aducă la masă gustul de sărbătoare.

Și nu se oprește aici. Anul acesta, McDonald’s își dorește să îi pună în lumina bine meritată pe toți ce care aduc, an de an, Crăciunul, pe #TheChristmasBringers. Ei sunt cei care instalează luminițele colorate prin oraș, cei care decorează vitrinele magazinelor sau cei care repetă atent colinde; cei care pregătesc din timp sărbătoarea de care ne bucurarăm împreună.

„Crăciunul nu se întâmplă pur și simplu ca prin magie, ci este rezultatul efortului colectiv al unui număr mare de oameni. Anul acesta, ne-am dorit să facem ceva diferit și, alături de McDonald’s, să-i facem văzuți pe acești Christmas Bringers. Bineînțeles, McDonald’s este la rândul său un Christmas Bringer veritabil, pregătind sărbătoarea pentru fanii săi cu noile rețete festive”, a spus Roxana Niță, Creative Director, DDB România. 

„Sărbătorile de iarnă sunt momentul perfect pentru a ne surprinde și răsfață clienții cu ceva special. Fiecare rețetă nouă înseamnă inovație și preocupare pentru calitate, iar de-a lungul timpului, am învățat că fanii McDonald’s așteaptă cu interes noile propuneri ale restaurantul lor preferat. Mai mult, în acest an încercăm să comunicam diferit, provocând consumatorii să îi descopere, alături de noi, pe toți cei care dau startul perioadei festive. Sperăm să fim astfel de mai aproape de clienții noștri în cea mai frumoasă perioada a anului,”, a declarat Irina Angelescu, Marketing Director, Premier Restaurants România. 

„Când ești unul dintre cele mai iubite branduri din România este important ca, cel puțin din când în când, să-ți surprinzi fanii cu ceva diferit, cu o provocare. Fix asta face campania #TheCristmasBringers. Invită oamenii să privească sărbătoare dintr-o perspectivă nouă. Bineînțeles, McDonald’s nu uită care este rolul său principal și își surprinde fanii și cu doi burgeri festivi, cu adevărat speciali,” a adăugat Georgiana Rotaru, Account Director, DDB România. 

Campania este declinată în execuții TV, online și OOH și se desfășoară în perioada 18 noiembrie 2022 – 19 ianuarie 2023.

  

 

#TheChristmasBringers a fost realizată de:

Echipa McDonald’s România
Marketing Director: Irina Angelescu
Marketing Manager: Alexandra Todirică
Marketing Coordinator: Lavinia Apopei
Digital Marketing Manager: Cosmina Ţapliuc

Echipa DDB Romania
Creative Director: Roxana Niță
Senior Art Director: Ana Ramona Tanasă
Senior Copywriter: Alexandru Iliescu
Graphic Designer: Adrian Simion
Strategy Director: Ioana Dobrinescu
Strategic Planner: Georgiana Nica
Account Director: Georgiana Rotaru
Senior Account Manager: Carmen Răduță

Echipa Studioset
Regizor: Anton Groves
Producător: Sorin Baican
UPM: Oana Matei
DOP: Radu Voinea
Editor: Bogdan Orcula
Colorizare: Bogdan Jugureanu
Coordonator post productie: Diana Crețu

DDB România este agenția de creație membră The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din România și include agenții  specializate în servicii de creație, media, digital, branding, relații publice, producție, marketing experiențial și evenimente speciale.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este lider al pieței restaurantelor cu servire rapidă, cu 93 de restaurante în 28 de orașe, dintre care 47 restaurante cu McDrive și 49 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de 5.000 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. 

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 170 de restaurante și are 9000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 10 țări și implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related