Ringier România își extinde portofoliul de servicii cu două noi produse care se adresează clienților din domeniul publicității, dezvoltate în parteneriat cu FlaminJoy: Influencer Display și Social Boost Display

Ringier România își extinde portofoliul de servicii cu două noi produse care se adresează clienților din domeniul publicității, dezvoltate în parteneriat cu FlaminJoy: Influencer Display și Social Boost Display

Ringier România își extinde portofoliul de servicii oferite clienților și lansează, în parteneriat cu Flaminjoy, Influencer Display și Social Boost Display, două soluții care au la bază tehnologia platformei Social Display și care au ca scop atingerea unei audiențe cât mai versatile și mai numeroase. Influencer Display este o soluție de tip CPM care permite achiziționarea de spațiu media direct prin influencers pentru segmente precise de audiență, în timp ce Social Boost Display este un serviciu care agregă și scalează în format de display conținutul de pe rețelele sociale, astfel încât să atingă și audiențele din afara acestor platforme. Influencer Display cât și Social Boost Display au fost dezvoltate ca parte a diviziei dedicate mediului digital din cadrul Ringier în parteneriat cu Flaminjoy și în urma discuțiilor cu clienții din domeniul publicității care au nevoie de precizie și conținut premium în cadrul campaniilor, în același timp cu optimizarea costurilor.

Influencer Display este o soluție potrivită pentru campaniile de comunicare cu obiectiv de reach și awareness pentru că oferă posibilitatea brandurilor să își distribuie bannerele prin influencers și plata lor prin CPM în funcție de rezultate. Selecția de micro-influencers se face în mod automat, pe baza unui brief de audientă, iar cu ajutorul technologiei Flaminjoy se măsoară totul granular pentru maximizarea eficienței.

Social Boost este un produs care are ca scop diversificarea audienței atinse de mesajele publicitare prin targetarea lor în afara rețelelor de socializare. Astfel, această platformă agregă postările din social media ale influencerilor sau ale paginilor de brand, apoi le amplifică prin tehnologia de programmatic display prin plasarea lor pe platforme din afara rețelelor sociale. Efectul este creșterea ratei de CTR, o optimizare a costurilor financiare și de timp, și creșterea punctelor de contact cu audiențele dorite

Atât Influencer Display cât și Social Boost au la bază tehnologia Social Display, un produs complex, complet personalizabil, de display advertising care acționează ca un agregator de materiale de la influencers pe care le declină automat în zeci de creații originale de tip ad display și le plasează pe site-urile din regia Ringier. Tot procesul se desfășoară pe baza unui brief detaliat de profilare a audienței și cu targetare avansată prin intermediul tehnologiei Piano, astfel încât mesajele livrate să atingă maximum de eficiență cu minimum de investiții și să creeze legături autentice cu audiențele prin livrarea de conținut divers de cea mai bună calitate.

Conex cu Influencer Display și Social Boost, Ringier România mai oferă clienților din domeniul publicitar și soluția Live Stream Shopping, o unealtă care permite sesiuni de live stream video pe mai multe platforme simultan și oferă brandurilor oportunitatea de a organiza evenimente de shopping live pentru a-și mări atât vizibilitatea cât și vânzările, în timp ce se adresează audiențelor cu grad mare de afinitate pentru produsele prezentate.

Cele două noi servicii lansate de Ringier România și Flaminjoy, dar și restul tehnologiilor și platformelor pe publisherul le oferă, construiesc un ecosistem complex bazat pe conținut premium și cele mai avansate sisteme de targetare din industrie, astfel încât clienții din domeniul publicitar să poată construi campanii complexe și eficiente și să aibă rate de conversie ridicate. Mai multe detalii despre  Influencer Display, Social Boost și Live Stream Shopping se pot obține de la agenții de vânzări ai Ringier România.

Grupul Ringier este o companie media multinațională. Fondat în 1833, Grupul Ringier are investiții importante în digital, print, stații de radio și producții de televiziune. Din portofoliul său fac parte, de asemenea, numeroase platforme web și de telefonie mobilă, precum și tipografii. Ringier este o companie elvețiană de familie cu sediul la Zürich. În România, Ringier activează din 1992 și este cea mai mare companie de publishing.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related