[Creative 2023] Madalina Turbatu: Traim in era entropiei digitale. Gandirea cu 3 pasi inainte nu mai este un diferentiator, ci o necesitate

[Creative 2023] Madalina Turbatu: Traim in era entropiei digitale. Gandirea cu 3 pasi inainte nu mai este un diferentiator, ci o necesitate

Emotie, implicare, activism, edutainment, adaptarea la noile tehnologii, iesirea din zona de confort. Acestea sunt reperele lui 2023 in comunicarea de brand, spune Madalina Turbatu, co-fondatoare si Business Director New Moon. Este o perioada alerta, in care provocarile se schimba cu viteza - de la contextul social, criza & razboi, la piata muncii, lipsa resurselor umane si aparitia noilor sisteme tehnologice. 

"Pentru noi, ca specialisti in comunicare,  este necesar sa ne aliniem pe FFWD la dinamica schimbarii, la cerintele audientelor si la cum se raporteaza fiecare generatie in aceste medii. Suntem martorii unei noi paradigme a consumului de media. Ce se aplica ieri nu se mai reflecta in totalitate azi, iar the next big thing poate bate chiar acum la usa", spune Madalina. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


New Moon

Creative intelligence to unravel brands' digital potential. We combine our digital advertising expertise with human intelligence, so to deploy carefully tailored solutions for your communication needs, brands and... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related