Dacă ai putea, ce ți-ai spune ție, celei de la 15 ani?

Dacă ai putea, ce ți-ai spune ție, celei de la 15 ani?

O vârstă la care iei decizii pe care apoi ai face totul să le schimbi sau îndrepți. Dar și o vârstă la care ai voie să greșești.
Când nu ai încă nici curajul și nici încrederea să fii cine ești, de fapt.
Un pretext minunat pentru o conversație sensibilă, plină de emoție. Un moment de introspecție, in care ai voie sa regândești, să te uiți înapoi ca să poți privi și mai frumos înainte.

"O întrebare pe care Always a lansat-o pentru a le oferi tuturor ocazia să își reconsidere obiceiurile, deciziile, modul de a privi nu doar menstruația, ci și alte obiceiuri de viață. Un fel de “permission to fail” sau să “reconfigurezi traseul” fără să te simți vinovată, arătată cu degetul, judecată sau singură. O conversație care a unit femeile inimă lângă inimă, punându-și întrebarea și împărtășind răspunsul cu noi, în social media și cu celelalte femei care au acceptat același exercițiu." Irina Becher, Creative Director, P&G Unit, Leo Burnett.

 

O conversație începută cu trei influencer-ițe cu imagine de “girl next door”, care s-au arătat în social media cu această permisiune personală de a greși uneori, de a-și asuma erorile și cu un curaj de a admite că deciziile se pot schimba, că trăim ca să greșim și să învățăm: Adela Popescu, Andreea Ibacka, Sore.

Pentru ca invitația la introspecție să meargă mai departe și să prindă și mai multă amploare, mesajul a trecut ca o ștafetă și pe la alte personalități din online cu același profil sincer, profund, care au învățat să accepte și victoriile și greșelile și să își poată spune “ești ok, mergi mai departe” – Oana Pellea, Irina Fodor, Sandra Izbașa si altele.

Peste 1000 de mesaje primite în comentarii în social media s-au adunat pentru a duce conversația și mai aproape de inimi și au inspirat, apoi, un nou video transformat într-o necesară “declarație de normalitate”, normalizând conversația despre menstruație.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related