belVita și Saatchi Creative Hub invită mamele la un show matinal de stand up pe 9 noiembrie, la 9:00 dimineața

belVita și Saatchi Creative Hub invită mamele la un show matinal de stand up pe 9 noiembrie, la 9:00 dimineața

belVita și Saatchi Creative Hub invită mamele pe 9 noiembrie, la ora 9:00 dimineața, la un show de Stand Up Comedy matinal la Comics Club. Pe scenă vor urca Maria Popovici și Mincu (Alexandru Minculescu) – un cuplu de comedianți atât pe scenă, cât și în viață reală.

Cei doi sunt bine cunoscuți pentru participarea la showuri TV și pentru conținutul video viralizat pe platformele de socializare online.

Invitatele vor avea parte de cafea, gustări și vor primi la finalul experienței un goodie bag cu produse belVita. În plus, se va organiza și o tombolă specială în urma căreia mamele pot câștiga vouchere de cumpărături.

Open4Moms este o inițiativă belVita, care aduce mamelor buna dispoziție de dimineață, atunci când ele încă au energie și mai mult timp pentru ele.

Evenimentul este al treilea din seria Open4Moms. Primul din serie a fost un concert live, al doilea o dimineață de dans în club și urmează și alte evenimente matinale.

 

Credits:

Echipa Mondelēz România:
Ioana Pană – Country Marketing Lead RO
Andreea Vergelea - Bakery Manager RO
Alexandra Barbu – Junior Brand Manager Bakery RO
Markos Spanos - Assistant Brand Manager Bakery RO

Echipa Agenției:
Teodora Ionică – Group Creative Director
Cristiana Petre – Senior Copywriter
Robert Șopârlache – Head of Art
Robert Botezan – Junior Copywriter
Emanuela Tudorache – Senior Account Manager
Mădălina Stoica – Client Lead
Delia Danu - BTL Account Director
Bogdan Voina - Senior Event Producer
Simona Stefănescu - Digital Manager Publicis RO
Andreea Livadariu - Senior Performance Specialist Publicis RO
Andrada Lohan - Client Director Publicis RO

Mondelēz International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) sprijină oamenii să ia gustări în aproximativ 150 de țări din întreaga lume. Cu venituri de aproximativ 29 de miliarde de dolari în 2021, MDLZ conduce viitorul snacking-ului, cu branduri globale și locale de referință, precum biscuiții Oreo, belVita și LU; ciocolata Cadbury Dairy Milk, Milka și Toblerone; bomboanele Sour Patch și guma Trident. Compania Mondelēz International este mândră să fie membră în clasamentele Standard and Poor’s 500, Nasdaq 100 și Dow Jones Sustainability Index.

Divizia POP a Saatchi Creative Hub este parte din Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume și cel mai mare din România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related