belVita și Saatchi Creative Hub invită mamele la dans, pe 19 octombrie, la 9:00 dimineața

belVita și Saatchi Creative Hub invită mamele la dans, pe 19 octombrie, la 9:00 dimineața

belVita și Saatchi Creative Hub invită mamele pe 19 octombrie, la ora 9:00 dimineața, în clubul Control la evenimentul DANCING MOMS, parte din inițiativa Open4Moms, menită să aducă mamelor distracția de noapte dimineața.

Astfel, belVita le promite mamelor bună dispoziție la început de zi, organizând pentru acestea diverse evenimente matinale. Concerte, discotecă, spectacole de stand-up și piese de teatru, toate acestea au loc dimineața, atunci când mamele au mai multă energie sau mai mult timp pentru ele.

DANCING MOMS le va aduce participantelor muzica de dans asigurată de DJ Antenna și multe surprize, de la goodie bags până la o tombolă în urma căreia mamele pot câștiga unul dintre cele trei vouchere la Beauty Connections.

Am început seria de evenimente Open4Moms by belVita în luna martie și continuăm să aducem buna dispoziție în rândul mamelor, prin evenimente dedicate lor. Ne dorim să fim aproape de consumatoarele belVita, iar mamele reprezintă o comunitate importantă, alături de care abia așteptăm să ne petrecem dimineața de joi, dansând”, a declarat Andreea Vergelea, Bakery Manager Mondelez.

Mamele știu să se distreze cel mai bine. Pentru că o fac rar și sunt all in atunci când au ocazia să iasă în oraș. Am vrut să le oferim o pauză bine meritată, o experiență inedită, dedicată lor, care le poate reîncărca și oferi acel moment al lor, doar al lor”, a adăugat Cristiana Petre, Senior Copywriter Saatchi & Saatchi.

“Dancing Moms” este al doilea eveniment Open4Moms, primul având loc pe 8 martie dimineața, în J’ai Bistrot. Toamna aceasta urmează și alte evenimente matinale Open4Moms dedicate mamelor, cum ar fi spectacole de stand-up și piese de teatru. Mamele pot urmări pagina de Facebook belVita pentru a afla noutățile din timp.

 

Credits:

Echipa Mondelēz România:
Ioana Pană – Country Marketing Lead RO
Andreea Vergelea - Bakery Manager RO
Alexandra Barbu – Junior Brand Manager Bakery RO
Markos Spanos - Assistant Brand Manager Bakery RO

Echipa Agenției:
Teodora Ionică – Group Creative Director
Cristiana Petre – Senior Copywriter
Robert Șopârlache – Head of Art
Robert Botezan – Junior Copywriter
Emanuela Tudorache – Senior Account Manager
Mădălina Stoica – Client Lead
Delia Danu - BTL Account Director
Bogdan Voina - Senior Event Producer
Simona Stefănescu - Digital Manager Publicis RO
Andreea Livadariu - Senior Performance Specialist Publicis RO
Andrada Lohan - Client Director Publicis RO

Mondelēz International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) sprijină oamenii să ia gustări în aproximativ 150 de țări din întreaga lume. Cu venituri de aproximativ 29 de miliarde de dolari în 2021, MDLZ conduce viitorul snacking-ului, cu branduri globale și locale de referință, precum biscuiții Oreo, belVita și LU; ciocolata Cadbury Dairy Milk, Milka și Toblerone; bomboanele Sour Patch și guma Trident. Compania Mondelēz International este mândră să fie membră în clasamentele Standard and Poor’s 500, Nasdaq 100 și Dow Jones Sustainability Index.

Divizia POP a Saatchi Creative Hub este parte din Publicis Groupe, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume și cel mai mare din România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related