Recharge Bootcamp by belVita, marea petrecere matinală la care mamele se pregătesc pentru 8 martie

Recharge Bootcamp by belVita, marea petrecere matinală la care mamele se pregătesc pentru 8 martie

Open4Moms este o inițiativă belVita care aduce mamelor buna dispoziție de dimineață, atunci când ele încă au energie și mai mult timp pentru ele. Primul eveniment Open4Moms al anului va avea loc în dimineața de 7 martie, cu o zi înainte de Ziua Femeii.

“Prin cele 5 evenimente Open4Moms by belVita am reușit deja să creăm o comunitate de mame puternică, alături de care ne dorim să fim în continuare și să le aducem buna dispoziție încă de dimineață. De această dată ne-am dorit să le oferim mamelor, cu o zi înainte de 8 Martie, acel moment cu adevărat doar pentru ele, cu dans, râsete, răsfăț și multe surprize.”, a declarat Ioana Pană, Country Marketing Lead Mondelez Romania.

“În realitate ziua de 8 martie este un maraton pentru noi, mamele. Ia flori / cadouri / bomboane pentru profesoare, du copiii, ia copiii, job etc. Până seara, când teoretic ieșim undeva cu familia sau prietenele, suntem deja epuizate. De asta am vrut să le oferim mamelor dimineața un boost de energie înainte de acest maraton. Să facem din 7 martie acel 8 martie pe care ni-l dorim cu adevărat.”, a spus Cristiana Petre, senior copywriter Saatchi & Saatchi.

Ziua de 8 martie vine la pachet cu multe momente plăcute pentru mame, dar și cu o avalanșă de lucruri de făcut și de locuri în care trebuie să ajungă. Recharge Bootcamp este evenimentul la care ele se pot încărca cu bună dispoziție pentru următoarea zi.  Pe lângă dance party cu DJ Olix, mamele se vor bucura de un spectacol de stand-up cu Maria Popovici și de un beauty corner cu make-up și hairstyling. 

Evenimentul va avea loc la Club Control, unul din cele mai în vogă spații din capitală și, de asemenea, epicentrul vieții de noapte bucureștene.

Astfel, mamele sunt invitate joi, pe 7 martie, 9 dimineața, la Club Control, la cel mai mare eveniment Open4Moms de până acum, dedicat lor.

Evenimentul este al șaselea din seria Open4Moms, primul din acest an. Primul eveniment din serie a fost un concert live, al doilea o dimineață de dans în club, al treilea un spectacol de stand-up comedy, al patrulea un spectacol de teatru și al cincilea o petrecere retro. Pentru a fi la curent cu următoarele evenimente, urmăriți pagina oficială belVita România pe rețelele de social media.

 

Credits:

Echipa Mondelēz România:
Ioana Pană – Country Marketing Lead RO
Ioannis Bampalioutas - Bakery Manager RO
Alexandra Barbu – Junior Brand Manager Bakery RO
Mara Dan - Assistant Brand Manager Bakery RO

Echipa Saatchi&Saatchi:
Cristiana Petre – Senior Copywriter
Robert Șopârlache – Head of Art
Timeea Blaga – Junior Art Direct
Robert Botezan – Junior Copywriter
Ana Neamțu - Junior Art Director
Ema Radu – Senior Account Manager
Monica Grecu – Junior Client Manager
Mădălina Stoica – Client Lead
Andreea Lupu – Innovation Lead
Alexandra Vlasceanu – Media Project Manager
Simona Ștefănescu - Digital Manager Publicis RO
Andreea Livadariu - Senior Performance Specialist Publicis RO
Denisa Boldeanu - Digital Media Planner, Spark Foundry
Rodica Jipa – Media Client Lead

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related