Suflu proaspat la GMP PR

GMP anunta printr-un comunicat de presa venirea in echipa GMP PR a trei membri noi: Florina Badea, Raluca Andreescu, Nicoleta Deliu.

Florina are 30 de ani si s-a alaturat echipei GMP PR, in calitate de Senior PR Executive. Anterior, Florina a fost specialist PR in domeniul IT&C, avand o experienta de aproape 4 ani in comunicare pentru sectorul guvernamental si in jurnalism. Absolventa a Facultatii de Comunicare si Relatii Publice a SNSPA, urmeaza in prezent un masterat in Marketing si Comunicare in afaceri, in cadrul ASE.
Tot Senior PR Executive este si Raluca. Ea a acumulat experienta in agentii precum Lowe&Partners si Lowe Public Relations, lucrand, printre altele, pe conturile Electrolux, Eufonika, Timisoreana. Este licentiata in limbi straine, la Universitatea din Bucuresti si are un master in "Management Intercultural" (Departamentul Unesco, Universitatea din Bucuresti). Ii plac antropologia, alpinismul si muzica Indie rock.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related