Comunicarea BTL pentru Sollers PPD a fost incredintata agentiei OgilvyAction

Ogilvy Action devine agentia de comunicare a Sollers PPD, in urma pitch-ului organizat de reprezentantul oficial Diageo in Romania. Potrivit unui comunicat de presa, agentia va avea ca responsabilitati dezvoltarea unor proiecte de activare pentru principalele branduri Diageo, Johnnie Walker, J&B, Smirnoff si Baileys.

"Am fost impresionati de creativitatea, expertiza multidisciplinara si capacitatea de a gestiona proiecte complexe pe care a demonstrat-o OgilvyAction. Portofoliul lor de clienti cu reputatie solida este remarcabil si asteptam cu entuziasm sa aduca in comunicarea brand-urilor noastre aceeasi energie si acelasi spirit pe care le-am vazut in timpul prezentarii.", a declarat Dl. Nearchos Papacharalampous, General Manager al Sollers PPD Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

SectiuneRelated