Mercury360 comunica sanatos pentru Kluth

Mercury360 este agentia care se ocupa de promovarea Kluth in Romania si responsabila pentru "Discurs asupra unui stil de viata" - prima campanie de comunicare locala pe acest brand.

KLUTH este o marca germana cu o traditie de peste 75 de ani in fructe uscate, alune si nuci tropicale, prezenta si in Romania din 2003 cu produsele Sunny Fruits, World of Nuts, Fit Food si Fruit up. Desi este disponibil de aproape 4 ani pe piata romaneasca, Kluth este un brand inca putin cunoscut de romani, pe cand in Europa Centrala si de Vest acesta este traditie.

Campania inceputa in aceasta toamna are ca obiectiv crearea si mentinerea unui brand awareness ridicat in categoria fructe uscate, alune si nuci tropicale prin comunicarea gamelor Sunny fruits si World of nuts.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related