Reclame care combat singuratatea

Multimea vinde. E mult mai simplu sa promovezi un produs sau un serviciu folosindu-te de comunitati grandioase de oameni, toti innebuniti dupa acelasi lucru. Esti invitat sa faci parte din familia lor, sa aspiri si tu la ce aspira ei, in fond, toata lumea aia n-are cum sa se insele.

Dupa o conversatie ceva mai lunga pe care am avut-o in urma cu cateva saptamani cu "strategic thinker-ul" Mark Earls despre atitudinea de turma a utilizatorilor, am analizat calupul publicitar incercand sa observ ce rol are individul in reclame, care sunt interactiunile pe care el le intreprinde si in ce scop.
M-am oprit asupra unor campanii care, mai mult decat in mod obisnuit, vorbesc cum sa scapi de singuratate, fac apel la comunitate, vorbesc despre incluziunea individului in multime.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related