Tempo PR devine Rogalski Grigoriu Public Relations

Departamentul de PR al agentiei de publicitate Tempo devine astazi agentia de relatii publice Rogalski Grigoriu. Noua companie este fondata de cinci parteneri din Tempo - Dragos Grigoriu, Vlad Grigoriu, Simona Dan, Florina Varzariu si Eliza Rogalski si va avea acces la competentele de research, creatie, media si productie ale agentiei mama.

"Infiintarea acestei companii este primul demers de individualizare a competentelor dezvoltate de Tempo in ultimii 12 ani. Specializarea vine firesc odata cu cresterea cerintelor unei piete mature de PR, la dezvoltarea careia contribuim de 10 ani, si cu atingerea unui grad de maturitate profesionala a echipei conduse de Simona si Eliza. In continuare, atentia noastra se indreapta spre un produs de comunicare integrat, la care noi credem ca o companie individual administrata poate contribui mai bine decat un departament," a declarat Dragos Grigoriu, Presedinte Tempo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related