PR-ul vazut din Canada

Interviu cu Loredana Visa, PR Manager Canada

Am stat de vorba intr-o pauza la PR Forum cu Loredana Visa, PR Manager Avon Canada, despre cum se vede PR-ul romanesc din Canada, despre cat de mari diferente exista intre practica relatiilor publice de acolo si de aici si despre relatia PR - bloggeri, in conditiile in care acestia sunt considerati noii jurnalisti. Am vorbit mai putin despre Avon pentru ca din vara acestui an Loredana se va intoarce in tara, la o agentie al carei nume il va dezvalui curand.

IQads: Cat de mult v-a ajutat experienta din Romania cand ati ajuns in Canada?
Loredana Visa: Daca nu as fi avut experienta din Romania, cu siguranta nu as fi ajuns sa lucrez niciodata in PR in Canada. As spune chiar mai mult decat atat... cand am ajuns in Canada, la sfarsitul lui 2003, cu toate ca aveam aproape 4 ani de experienta in media relations si apoi in PR la Connex si 3 ani la BBDO ca director de departament, multe dintre cunostintele mele care locuiau la Montreal la momentul acela si care odata, demult, inainte sa plece in Canada lucrasera in publicitate prin '91, '92 mi-au spus: "PR in Canada? Uita! Si unde? La Montreal!?!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related