Dorel conduce topul celor mai memorabile reclame romanesti

Dupa 18 ani de advertising de tranzitie, muncitorii de la Unirea si "V-am prins, vrajitoarelor!" sunt reclamele care s-au lipit de memoria publicitarilor autohtoni.

"Gogule, probleme ma?" si celelalte replici colorate ale lui Gogu, Dorel&Co au urcat spoturile de la Unirea in clasamentul celor mai memorabile reclame din Romania de dupa revolutie. Pentru realizarea acestui top, Cotidianul a solicitat mai multor publicitari romani sa nominalizeze trei spoturi care le-au ramas in minte, fara a include insa propriile creatii.

Numele care s-au repetat aproape pe toate listele creativilor romani se refera la doua reclame asemanatoare ca idee: Unirea, Dorel&Co. au fost castigatorii de la distanta ai clasamentului all-time, in timp ce taranii de la Cava d'Oro au prins titlul de "revelatia" lui 2008.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related