Violet Advertising si Politia Capitalei comunica impreuna pentru interesul public

Campania pentru reactivarea spiritului civic si cea de prevenire a delincventei juvenile fac parte dintr-un amplu program initiat de Serviciul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul Politiei Capitalei, constructia publicitara fiind marca Violet Advertising.

Incepand cu jumatatea lunii septembrie, pe principalele posturi de televiziune dar si pe televizoarele cu plasma din cluburi si pe TV- screen-uri vor putea fi vizionate noile spoturi, create de Violet Advertising si produse de Castel Film - parteneri de comunicare ai Politiei Capitalei.

Cele doua clipuri TV, transmise la nivel national, vor fi insotite de executii in print si radio, dezvoltate de agentie, dar si de numeroase actiuni intreprinse de Serviciul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din Politia Capitalei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Marks

Marks este un nou tip de echipa, iar fondatorii Marks sunt specialisti care vin atat din “lumea clientului”, cat si din “lumea agentiilor”; specialisti in domenii diferite –... vezi detalii »

SectiuneRelated