Napolact + Propaganda = "Suflet in bucate"

"Suflet in bucate" este ultimul proiect dezvoltat de Napolact impreuna cu agentia de publicitate Propaganda. "Suflet in bucate" urmeaza aceeasi directie ca si proiectele anterioare, fiind ancorat puternic in traditia romaneasca, in acelasi spirit Napolact coerent si usor de recunoscut.

Produsele din noua gama sunt smantana cu leustean, smantana cu patrunjel, branza Fagaras cu patrunjel si untul cu patrunjel, toate adresate cu precadere celor care gatesc in casa si pastreaza obiceiurile deprinse de la parinti, transmise din generatie in generatie.

Proiectul a inclus toate etapele unui proiect pornit de la 0: conceperea de produs in sine, apoi dezvoltarea numelui si a ambalajelor, urmate de campania de comunicare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related