Articole care fac referire la FINEWISE

FINEWISE

FINEWISE este divizia de expertiza in F&B, ospitalitate, sanatate si wellbeing a grupului de comunicare HELLO.

Avand la baza viziunea ca o viata buna este o viata constienta, sanatoasa si bogata, ce incepe cu explorarea eului autentic si continua prin cultivarea gusturilor si experientelor, FINEWISE vine in sprijinul acelor branduri care contribuie la o viata mai buna, mai frumoasa, mai lunga pentru clientii lor.

Suntem aici sa construim impreuna branduri care inspira oamenii sa traiasca mai bine, cu scop si cu bucurie. De la alimente si bauturi, la ospitalitate si timp liber, de la sanatate, frumusete si stare de bine, la cultura si prestigiu. Suntem aici sa cream nu doar experiente faine, ci reputatie pe termen lung.
Aducem in acest brand echipe multi-disciplinare, specializate pe categorii. 20 de expertiza inalta, insight-uri de industrie, creative thinking si experiente signature.

Industrii & servicii:

Food & Beverages I Hospitality & Leisure I Beauty & Wellbeing I Culture & Prestige

  • Strategic creativity
  • Multi channel, integrative approach: ATL, PR & Digital, Experiences, Trade Marketing
  • Business trading & partnership curatories

In 2023, Hello Group a lansat si Heyo Club, platforma de engagement si influence marketing, produs ce are la baza expertiza extinsa de creator de experiente a agentiei, cu o componenta puternica de trade marketing, si capitalizeaza pe achizitia de know-how digital si influencer marketing. Rezultatul este o platforma completa, utila pentru orice afacere din Romania, de la corporatii pana la afaceri locale si antreprenoriat.

mai mult »

AdSubmission
Trimite-ne noile creatii FINEWISE