Ultima zi in care puteti vota spoof-urile finaliste la Grand Spoof 2013

Ultima zi in care puteti vota spoof-urile finaliste la Grand Spoof 2013

Astazi este ultima zi in care puteti vota cele 65 de spoof-uri finaliste la competitia de parodiat reclame Grand Spoof, oferita de Ciuc Premium. Pasionatii de publicitate au avut 4 saptamani la dispozitie sa isi inscrie lucrarile, urmand ca in aceasta seara sa se incheie si perioada de votare, care va decide castigatorii celor doua premii puse in joc la Grand Spoof.

Autorul spoof-ului care va strange cele mai multe voturi pe pagina competitiei va fi premiat cu suma de 3.000 RON, iar cel care reuseste sa stranga pentru spoof-ul sau cel mai mare punctaj din partea juriului profesionist va fi recompensat cu suma de 4.000 RON.

Puteti vedea aici spoof-urile finaliste.

Specialistii in comunicare care formeaza juriul din acest an sunt: Mihnea Gheorghiu (Group Creative Director, Publicis), Catalin Dobre (Executive Creative Director, McCann Erickson), Catalin Bugean (Film Director, Videonoize, castigator la Grand Spoof 2012), Ioana Moldoveanu (Redactor-Sef, VICE), Jeanina David (Brand Manager, Heineken Romania) si Monica Dudau (Project Manager, IQads). Cei 6 jurati vor da note de la 1 la 10 fiecarei lucrari inscrise, iar in cazul egalitatii primele doua pozitii vor fi ierarhizate de comun acord.

Cele mai bune 10 spoof-uri votate la aceasta editie vor putea fi vizionate in cadrul unei proiectii ce va avea loc la ADfel, in seara de 15 august, incepand cu orele 21:00, la terasa Fabrica (str. 11 iunie, nr. 50, Bucuresti).

Grand Spoof este o competitie IQads oferita de Ciuc Premium si sustinuta de 220.ro. Partenerii media ai competitiei sunt VICE, Times New Roman si Mixtopia.

Ce este un spoof?
Un spoof, in cadrul aceste competitii, este definit ca o parodie ce face referire la o reclama cunoscuta, folosindu-se de notorietatea acesteia pentru a servi unei alte marci, adesea inventate, sau pentru a realiza o simpla parodie. Cu toate acestea, spoof-ul nu este plagiat sau reclama comparativa, ci recreeaza in mod original elemente care amintesc de reclama initiala, pentru a le reinterpreta si pentru a crea un nou sens.

Despre TheCreator
TheCreator.ro este platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 15 competitii de design si film pe www.TheCreator.ro, pentru branduri ca: Nokia, Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma, Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related