Saatchi & Saatchi semneaza o campanie internationala pentru Novartis

Echipa Saatchi & Saatchi din Bucuresti a realizat cea mai recenta campanie de print pentru Novartis - Fenistil Skin Sensations, in urma castigarii unui pitch desfasurat in interiorul retelei si coordonat de Saatchi & Saatchi Geneva.

Campania Fenistil Skin Sensations ruleaza in Polonia si este formata din patru executii spectaculoase care dramatizeaza problemele pielii: tanarul-chibrit, femeia-pisica, baiatul-spin, omul-furnica, in timp ce gelul ia forma unor personaje sau obiecte care inlatura intr-un mod placut disconfortul.

"Ne bucuram ca am avut ocazia sa lucram pentru un pitch atat de interesant si de ofertant, iar faptul ca am castigat ne face sa ne simtim si mai mandri. Mai mult, este un exemplu de sinergie la nivelul retelei Saatchi & Saatchi care arata ca ideile bune pot veni de oriunde. Suntem de asemenea incantati de faptul ca atat ideea cat si productia au fost dezvoltate local, aici in Bucuresti. Nu in ultimul rand, multumim, din nou, studioului Carioca pentru fotografiile la standarde internationale", a declarat Jorg Riommi, Creative Director Saatchi & Saatchi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related