Lowe a fost desemnata agentia de comunicare a Stem Health Unirea

Lowe, prin intermediul diviziei sale specializate in comunicare medicala - Medic One, a adjudecat contul Stem Health Unirea in urma unei licitatii concluzionate la inceputul lunii iunie a acestui an.

Stem Health Unirea este una dintre cele mai importante banci familiale de celule stem din Romania, dispunand de un laborator propriu si de o banca de depozitare in Bucuresti.

"Subiectul acestei campanii este o provocare reala pentru noi, ca oameni de comunicare, iar Stem Health Unirea este un client aparte in portofoliul nostru, prin specificul activitatii sale. Am stabilit o strategie puternic axata pe componenta educationala, in ton cu specificul brandului. Comunicam despre sansa la viata, despre familie, despre tehnologia mileniului III si luptam contra unor maladii teribile. Parintii, targetul nostru principal, trebuie sa fie extrem de bine informati inainte de a lua o decizie. Programul pe care il cream pentru Stem Health Unirea este mai mult decat o campanie, este o datorie pe care ne-o asumam fata de piata romaneasca", declara Corina Sofariu - Account Director.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related