Ogilvy&Mather a realizat un spot inovativ pentru noua pozitionare Poiana

Noul spot realizat de Ogilvy&Mather aduce in prim plan noua pozitionare a marcii locale Poiana, lider al pietei de ciocolata aflat in portofoliul Kraft Foods Romania - o ciocolata pentru buna-dispozitie in familie si bucuria de a fi impreuna cu cei dragi.

Campania debuteaza cu spotul TV "Timelapse" ce reprezinta prima executie dintr-un sir de mesaje ce transmit optimismul brandului Poiana, intr-un mod relevant si actual pentru consumatori.

"Noua pozitionare readuce in prim plan valorile recunoscute ale marcii, cele care au trecut testul timpului, devenind parte din identitatea Poiana: familie, placerea de a imparti, incredere, calitate constanta in timp. Pentru consumatorii din Romania, Poiana reprezinta reperul din punct de vedere al calitatii ciocolatei, este gustul familiar pe care iti place sa il imparti cu cei dragi." a declarat Andreea Cotlarciuc, Senior Brand Manager Chocolate Category Kraft Foods Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related