Senior Interactive isi mareste echipa cu trei noi membri

Senior Interactive aduce forte proaspete in departamentele de Creatie si Client service; consecvent cu obiectivele urmarite in ultimii doi ani, Senior isi consolideaza si extinde competentele de comunicare, prin atragerea de oameni cu experienta in zonele de ATL / BTL sau PR. Cei trei noi membri vin cu experienta solida de comunicare in domeniile importante in strategia de business a Senior, respectiv FMCG, Telecom si Pharma.

Andrei Orcula s-a alaturat echipei de creatie Senior pe pozitia de Art Director. Andrei a lucrat anterior in cadrul agentiilor Scala J. Walter Thompson, DDB Bucuresti si Starlink, pentru clienti precum Nokia, Nestle, Vodafone, Kraft, Bancpost si Greenpeace. Andrei este pasionat de snowboarding si fotografie, anul trecut semnand fotografia unui poster al campaniei Greenpeace, care a facut apoi inconjurul lumii in cadrul unei expozitii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related