Odyssey anunta schimbari in cadrul echipei

Odyssey anunta schimbari in cadrul echipei: Loredana Banica a devenit Client Service Director, Adrian Bratu a fost promovat Account Director, Catalina Chirica ocupa pozitia de PR Manager, iar Cristina Schitco a devenit Account Manager.

“Colegii promovati au contribuit la succesul proiectelor noastre si suntem mandri de realizarile lor. Sunt convinsa ca experienta si dedicarea lor se vor confirma in continuare in campanii de comunicare eficiente pentru clientii nostri”, spune Diana Flutur, Director General Odyssey.

Loredana Banica face parte din echipa Odyssey din anul 2004, din prima zi de activitate a agentiei, si are o experienta de 9 ani in publicitate. Loredana a fost implicata pe conturile cele mai importante ale agentiei – Vodafone, RBS Romania, Samsung Mobile Phones, Mic.ro, Prodvinalco (Iancu), Omniasig, Supreme Group (Primola, Novatini, Ulpio), Domo si altele - si coordoneaza, din luna iunie, departamentul de Client Service.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related